Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 20:49:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Тема на сватбата......
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Тема на сватбата...... (Прочетена 211644 пъти)
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Усмихни се!
Отг: Тема на сватбата......
«
Отговор #150 -:
юли 12, 2009, 21:00:25 »
Според мен не е необходимо задължително да се обвързва темата на сватбата със сезона, в който се провежда. А и за есента/края на лятото са характерни жълтите, оранжеви и кафеви цветове - точно тези, които се срещат в слънчогледите
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #151 -:
юли 23, 2009, 11:16:52 »
Цитат на: angel_aura в юли 12, 2009, 20:04:52
Здравейте момичета! Имам въпрос - слънчогледите подходяща тема ли са за септемврийска сватба - на 20 ти? Вече не им ли е минало времето? Виждам, че повечето сватби с тази тематика са летни
Няма значение кога е сватбата ! Важното е на теб какво ти харесва . Хубаво е да се съобразиш с сезона само заради цветята ,защото ако не са сезони от финансова гледна точка излиза скъпичко. Слънчогледите когато не им е сезона са скъпи ,защото са внос .
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
Публикации: 109
«
Отговор #152 -:
юли 23, 2009, 12:20:34 »
Аз преди ден говорих с флористката и тя каза, че за края на септември все още могат да се намерят слънчогледи. Пък и дори да са малки хризантемки съчетани със слънчоглед пак ще стане. Аз си майсторя едни хартиени слънчогледчета, които ще са на поканите и кутийките за гости, а украсата на ресторанта мисля да е от жълти цветя, ясно е че са слънчогледчета или хризантемки. Ще видим какво ще се получи. Благодаря ви за мненията.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #153 -:
юли 23, 2009, 16:26:35 »
Правилно си се оrиентирала, че слънчогледовата тема можеш да я "вържеш" с хризантемките. С жълти се получава супер, но има едни с кафяво "оченце" - те са хризантемки, но приличат на малки слънчогледчета - виж в албума ми, такива имам в косата, на ръката, в букета. Аз така или иначе не исках слънчогледи в букета, че са ми малко грубички специално за булченски букет и затова с флористката измислихме този вариант.
«
Последна редакция: юли 23, 2009, 17:16:21 от Kiksi
»
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #154 -:
юли 23, 2009, 16:57:46 »
Момичета,с тези слънчоглед напаво грее всичко!Много ги харесвам,просто ние сме се спряли(окончателно вече) на комбинация бяло-слонова кост-злато-сребро и за цветя рози и лилиуми.Предпочетохме класика
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
Публикации: 109
«
Отговор #155 -:
юли 24, 2009, 15:13:21 »
Пощурах покрай тия слънчогледи, измайсторила съм към 30, украсих и чашите, изкупих половината книжарница за материали и какво ли още не. Но се надявам, че ще се получи добре. Благодаря ви за подкрепата!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #156 -:
август 23, 2009, 10:50:18 »
Цитат на: angel_aura в юли 24, 2009, 15:13:21
Пощурах покрай тия слънчогледи, измайсторила съм към 30, украсих и чашите, изкупих половината книжарница за материали и какво ли още не. Но се надявам, че ще се получи добре. Благодаря ви за подкрепата!
Когато всичко се прави с много желание и мерак винаги се получават нещата ! Успех в подготовката !
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #157 -:
август 24, 2009, 00:28:23 »
Здравейте,момичета!Аз започвам да се подготвям от много рано,но знам със сигурност каква ще е темата за свадбата-орхидеи!Според мен,това са най-красивите и изтънчени цветя.Дори съм намерила страхотни изкуствени орхидей за украсата в ресторанта
Активен
0000
Професор
Публикации: 469
«
Отговор #158 -:
август 24, 2009, 11:20:18 »
Браво момиче!Орхидеите наистина са много изчщни,просто излиза доста скъпо за украса за сватба,но ако си намерила сполучливи изкуствени толкова по-добре!!!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #159 -:
август 31, 2009, 18:29:03 »
Понеже сама се чудя на себе си относно различните теми на сватбите ,различните цветове се чудя как точно си избират булките цвета на сватбата . Аз напремер мразя лилаво . Нямам нито една такава дреха ,а сватба в лилаво ми е слабоста . От всички цветове това е цвета който направо ме разтапя като всичко е в лилаво . Интересно ми е от какво се водите когато избирате цвета на сватбата ? Като изключим това че р-та ако е в червено няма как да се сложи светло синьо примерно. Но ако ресторанта отговаря на всеки цвят който искате как решавате какво да е ?
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #160 -:
август 31, 2009, 20:03:47 »
затваряш си очите и си представяш как искаш да изглажда твоята сватба какво искаш да има и какво не и изведнъж цветът изплува и си казваш ТОЗИ Е
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Съселчето на Магаренцето.
«
Отговор #161 -:
август 31, 2009, 20:20:09 »
Ами при нас стана така. Обожавам сребро и рубини. Като видя тъмночервени рози и ми омекват коленцата. А от десетгодишна си мечтая за рокля в бяло и бордо, винаги така съм си представяла булките и принцесите, въпреки че в книжките с приказки все бяха в златни рокли, хъхъхъ. За щастие любимите цветя на милото се оказаха момините сълзи и цветовете си дойдоха на мястото от раз.
Активен
Бухтичка
Професор
«
Отговор #162 -:
август 31, 2009, 20:33:04 »
Какво значи, че мразиш лилаво и се разтапяш когато всичко е в лилаво?
Любим цвят не означава любим цвят дрехи според мен. Аз например много харесвам жълто, но гардеробът ми определено не е пълен с такъв цвят дрехи. Това не ми пречи да го харесвам, не само дрехите са жълти. Та цветовете на дрехите нямат никаква връзка с любим цвят и цвят за сватбата.
За моята сватба аз лично се опитах да се съобразя максимално с ресторанта, защото беше доста шарен. Ако не зависеше от него щях да избера някакъв цвят или по-добре комбинация от цветове с подходящи към тях аксесоари, които ми допадат. Защото както казах харесвам жълто, но не съм убедена, че бих избрала това за сватбата си по ред причини, така че и любим цвят не е отговорът според мен.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #163 -:
август 31, 2009, 21:08:23 »
Да мразиш определен цвят означава в буквалния смисъл на думата да го мразиш !!! И малко не съм съгласна че ако харесвам един цвят е задължително в гардероба ми всичко да е в този цвят ! На мен ми беше интересно от какво се ръководят другите като изключим задължаващ цвят ако има в ресторанта .
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #164 -:
август 31, 2009, 21:23:34 »
Аз до голяма степен мисля като Бухтичка. За мен специално няма цвят, който аз да мразя. Но има доста цветове, в които не бих си направила сватбата. В тази категория спадат някои, които харесвам на себе си като дрехи, но не бих искала да присъстват на сватбата ми. Ресторантът, в който бяхме, търпеше различни цветове и доста го умувах. Накрая реших всичко да е в бяло/мръсно бяло. Така си го представих, че ще е най-добре. Според мен колкото хора, толкова и мнения за това как си избират цветовете за сватбата. Всичко е строго индивидуално.
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...