Взимане на булката

<< < (8/73) > >>

Ивета:
О, на една сватба поизкъртиха вратата  =]
Да внимавате, че младоженеца може да е много напорист  :[ ,а приятелите му силни

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: Ивет в октомври 24, 2006, 21:50:46

Да внимавате, че младоженеца може да е много напорист  :[ ,а приятелите му силни

Точно така си е!! При нас, обаче младоженеца, нямаше нужда от приятелите си, САМ се справи с избиването на вратата!!! :hiphip: *YAHOO* *YAHOO*

Ali:
Ето групичката, която "разбиваше" вратата у нас  :))   http://snimka.bg/album.php?album_id=64620&photo=51

За щастие се отървахме  само с изкъртен парапет, защото едното от момчетата се беше запънал с краката си там. После като гледах DVD се чудех как не се е изтърсил, висейки във въздуха. Е ризата му малко е пострадала, но това е бял кахър :danceg:

Ali:
 Цитат на: fiibi_bg в октомври 25, 2006, 09:50:29

А съм чувала и за такива , които си тръгват :girl_cray2:

Мойто мъж по принцип хич не обича да е център на вниманието и понеже така или иначе вече бяхме подписали бяхме решили да няма запъване. Преди да стигнем до това решение,обаче, той каза че ако някой запъне вратата си тръгва :hysteric: :hysteric: майка пък му отговори, че ние ще си вземем резервен младоженец и сватба пак ще има :tongue: :tongue: 8P 8P

Да ама не! Приятелите му казаха, че те не може да идват да ме взимат и да няма "разбиване" на врата, брат ми пък малко преди да дойдат категорично отказа да ме дава без пари. И така без да сме го планували се получи най-смешния момент в цялата сватба. :)) *ROFL*

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
При нас пък точно мама казваше, че няма да ме дадат без "да се дърпаме"  *THUMBS* [:}

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница