Взимане на булката
mimi_81:
За мен поне това е една от веселите ситуации на една сватба.Моите "пазачи" ми казаха,че ако кажа изобщо няма да пуснат никой,но като видях,че бутачите щяха да изкъртят вратата реших да ги пуснем.Сега като пиша и настръхвам като се сетя.Мъжа ми еФтино ме е купил,защото са го избутали,за да напънат вратата P-( Следващата весела част е с обувката на булката (поне според мен)...Това са неписани традиции,както и извеждането на булката от бащата в тон с "Ела се вие ,превива" :'( Аз не можах да се разплача,щото гледах тати да не се разчувства много и да не предаде фронта,но...бяхме герои.Аз се отплеснах МАЛКО,но като си спомних... и исках да кажа *YAHOO*
vanis:
поради това че всички оркестри са на работа на 16 декември вечерта...........
променихме типа сватбата,трябваше да е вечерна но ще е дневна за да може да сме с оркестър...
била съм на сватби с ди джей но не съм особено очарована.....
nev4e:
аз имах същия проблем като теб, наще са твърдо за тези традиции, а мен всичко това ме ужасяжа, цялата селяния да ме видят всички комшиии бла, бла, бла най-големия ми кошмар
цялото взимане на булката не ми допада и реших да го направя, както аз искам и просто да представя нещатата на баща ми по малко по-различен начин, за да го накарам сам да го иска. i taka re6i6 ba6ta mi да ме даде пред олтара, както го правят тук в Холандия, да вървим заедно с баща ми до олтара, а малдоженеца да ме чака там и баща ми просто ще даде ръката ми на бъдещия ми съпруг ba6ta mi malko se opuva6e na kato mu predstavih ne6tata pod drug ugul 4e nie s nego 6te sme centurut i na4alito na svatbata i колко ще е хубаво той той д аме заведе до олтара и да ми даде ръката, той от само себе си каза, че ще е страхотна идея
можеш да опиташ да го направиш както ти го искаш, но просто го представи на вашите от друга гледна точка и надявам се, те сами ще се съгласят, че ще е по-добре
успех!
maslinka:
моето слънчице пък работи във военен оркестър, а баща му е диригент, на духов оркестър и мислят да ме вземат с духова музика, защотои те можели да свирят хора. Аз не съм мн. против тъпанджиите, но милото ги ненавижда, въобще не ще да чува. а аз се чудя дали ще стане работата с тия тромпети, тромбони и там подобни барабанчета :) вие как мислите, моля помагайте, че незнам какво да казвам на свекъра :)
Моля, пишете САМО на кирилица, използвайте бутона горе в ляво до полето за писане!!!
vanis:
сватбата е ваша..не на свекъра,нали така
леко,технично и тактично му кажете какмо мислите и какво не харесвате *blush*
Навигация
[0] Списък на темите