Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 25, 2012, 04:27:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: 1 ... 20 21 [22]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Почистващи препарати!  (Прочетена 48751 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ГУРУ
Публикации: 547

« Отговор #315 -: септември 29, 2011, 14:16:25 »

Вероятно зависи и от гланца на плочката.Ние имаме две бани ,в едната плочките са матирани с как да го нарека порички /наподобяват кожа/ в керемиден свят в съчетание с бежови ...та на тъмните пробввах и с подсушаване и пак остават бели петна,а в другата ни баня плочките са гланицирани сравнително тъмни на цвят и след подсушаване нямам нито едно петно ...странна работа crazy
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1019

« Отговор #316 -: септември 30, 2011, 22:43:43 »

Момичета, помагайте. Какво ползвате за почистване на естествена кожа? Препоръчаха ми амоняк, но първо неприятно мирише, второ не забелязвам голяма разлика. 
Активен
kiwi
Професор
Публикации: 463

Разгледай галерията на kiwi

« Отговор #317 -: септември 30, 2011, 23:39:40 »

Rozovka v DM  има едни вълшебни гъби, чисто бели в картонена опаковка, казват се Schmutzradierer. Тези гъби аз ги използвам за почти всичко захабено - загоряла фурна например, но уникално почистват бежова изкуствена кожа на столовете без никакъв препарат, само с вода се мокрят. Една кутия е 6 - 7 лв, вътре са 4 или 6, не помня. Пробвай уникални са  наистина smile
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1019

« Отговор #318 -: октомври 04, 2011, 12:39:08 »

Много ти благодаря, kiwi, като минавам през някой DM ще потърся и ще споделя впечатление!
Активен
miss™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4031

Разгледай галерията на miss™

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: октомври 05, 2011, 17:53:13 »

Rozovka v DM  има едни вълшебни гъби, чисто бели в картонена опаковка, казват се Schmutzradierer. Тези гъби аз ги използвам за почти всичко захабено - загоряла фурна например, но уникално почистват бежова изкуствена кожа на столовете без никакъв препарат, само с вода се мокрят. Една кутия е 6 - 7 лв, вътре са 4 или 6, не помня. Пробвай уникални са  наистина smile
Mерси,че споделихте,тъкмо се чудех с какъв препарат да почистя столовете и дивана  Flower
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2070

I can't live in a world, where you don't exist...

Разгледай галерията на Боги

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: януари 22, 2012, 19:20:01 »

Момичета, помагайте. С какво да почистя ръждата от ютията girl_impossible
Активен
Деска
Ентусиаст
**
Публикации: 95

« Отговор #321 -: януари 30, 2012, 13:33:36 »

Много ти благодаря, kiwi, като минавам през някой DM ще потърся и ще споделя впечатление!

Аз също ги ползвам много съм доволна smile
Активен
matsinka
Професор
Публикации: 468

Разгледай галерията на matsinka

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: май 10, 2012, 23:14:04 »

Момичета идвам с голяма молба.
Купихме си нова кола,но предишния собственик е имал 3 кучета и 5 години колата не е водена на автомивка за вътрешно почистване.Космите ги махнах,но мирише ужасно.А имаме дете,а и на самите нас ни е кофти да се возим и да мирише толкова непричтно  angry
Имате ли някакви идей как мога да махна миризмата?Всичко бих пробвала.Само да кажа,че изпрах седалките и тавана и пак много мирише.Купихме спрей за 5 евро и го изпръскахме целия и пак мирише.
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1591

Разгледай галерията на Lionelsa

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: май 10, 2012, 23:19:43 »

matsinka, защо не повикате фирма за професионално почистване? Съмнявам се да има препарати за широка употреба, които да се справят с прблема. Трябват ви професионалисти.
Активен
roumyana
Баш Майстор
**
Публикации: 1819

Разгледай галерията на roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: май 11, 2012, 07:59:39 »

matsinka трябва да идете на автомивка, не знам при вас как е, но тук има опция да се махнат седалките и да се изперат изцяло, със специални машини, предполагам, че ти това няма как да го направиш по същия начин като на автомивка, пробвай, мисля че за повече време се оставя колата
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: