Ритуалът за настъпването
nev4e:
аз нямам такъв проблем моят мъж (бъдещия) е чужденец и смятам да му кажа за тази традиция след като съм го настъпила :danceg:
fiibi_bg:
Цитат на: nev4e в декември 07, 2006, 00:22:15
аз нямам такъв проблем моят мъж (бъдещия) е чужденец и смятам да му кажа за тази традиция след като съм го настъпила :danceg:
8P ама това е гадничко :girl_wink:
vanis:
даа,мисля че трябва да знае какво става....не е правилно така,я се постави не негово място....
nev4e:
е, добре де признавам си, че е малко гадничко, но съм сигурна, че ако му кажа той ще ме издебне и ще ме настъпи пръв :\ и не само това, ами и после ще ме скъса от базици :girl_cray2:
но пък от друга страна, ако му кажа и все пак успея да го настъпя първа поне няма да може да ми се оп0равдава, ча съм го настъпила първа само защото той не е знаел за традицията даааа това е по-добра идея *YAHOO*
Моля използвайте бутона в ляво горе, за да пишете на кирилица!!! P-(
vanis:
да ти кажа сега...така са ми казвали...няма начин той да те настъпи пръв,защото ти подписваш,после идва той,и докато подписва както си застанала до него и го чакаш го настъпваш... O_O нали и двамата трябва да сте подписали. :-*..още докато оставя химикалката ще го дебнеш и хоп *ROFL*....готова сииииии,и аз така ще направя...а после ще кажа резултата 8P
Навигация
[0] Списък на темите