Ритуалът за настъпването
Ивче:
Аз пък моя мъж го настъпих в ритуалната зала и то няколко пъти. Майка му беше много доволна, а моята малко стъписана :) Но тъй като ритуалът ни беше изнесен и подписахме няколко дни преди тържеството, той се възползва от това и в деня на сватбата при всеки удобен случай ме настъпа- и като ме взе от вкъщи и в ресторанта.
eli_m:
Ние двамате се бяхме разбрали предварително, че не искаме да го има този ритуал. Не го одобряваме и не го разбираме. И на сватбата си удържахме на думата. Няколко пъти ме подсетиха и фотографа, и братовчед ми...но интересно че само мен подсещаха!
mechta:
Аз мразя този риуал и бях казала на мъжа ми, че ако ме настъпи ще му ударя един шамар и ще си тръгна. Едно шаферче от негова страна обаче го бяха подучили да тропа с крак да го подсеща и беше много смешно, защото всички се чудеха защо не загрява мъжа ми, а той беше предупреден да не опитва даже.
katya_79:
Ние тръгнахме да се настъпваме, но в крайна сметка никой никого не настъпи.Той си дръпна крака, но от моята рокля той неможа да уцели пък моя :funny: :funny: :funny: Питата в ресторанта се счупи точно на половина, абе всичко по равно ще се полага в живота ни, нито един от двама ни няма да доминира.Какво по-хубаво от това? :girl_wink:
Навигация
[0] Списък на темите