Украса на църквата?!
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Украсата е чудесна, Али, поздравления за избора!!! Много ми допада!!! :hiphip: *THUMBS* @}->--
fiibi_bg:
Цитат на: Sheila в октомври 23, 2006, 13:24:06
Фиби, питай мила агентката, защото от ресторантите рядко предлагат украса, в църквата те рекетират за пари, нищо че е църква. Моя приятелка се жени скоро, добре, че пък нейна приятелка имаше фирма за украса. Иначе от ресторанта по принцип осигуряват бял "чаршаФФ" и менче за ритане. Такива работи като розови листенца по платното дори не съществуват. Особено ако е някой по-семпъл ресторант с нисък куверт. Макар че и от това правило си има изключения....
Зависи колко шаренко и украсено си мечтаеш да е!
О благодаря!За украската в ресторанта сме се разбрали.Аз държа на бели хризантеми.А и букета ми е от такива.Но за църквата-отбелязвам веднага в тефтерчето. ;)
Sheila:
Фиби, смяташ ли че при всичките тези икони и орнаменти в нашите храмове е задължително да набутваш още пари за украса И в църквата?
Разбира се, преценката е твоя! Вярвам че ще се постараеш да направиш този ден най-красивия във всяко отношение. Целувам те! :loving:
fiibi_bg:
Цитат на: Sheila в октомври 25, 2006, 07:48:07
Фиби, смяташ ли че при всичките тези икони и орнаменти в нашите храмове е задължително да набутваш още пари за украса И в църквата?
Замислям се вече доста над тия неща,защото аз определено съм заложила на доста семпла сватба.Просто не обичам претруфените неща с хиляди панделки и сърчица,така че възможно е и да няма украса.Още повече че ще бъде в една огромна и много красива катедрала във Велико Търново.Благодаря *db* ;)
Sheila:
Стискам палци Фиби! :-*
Искам и аззззззз :girl_cray2:
Навигация
[0] Списък на темите