Украса на църквата?!
desito07:
Цитат на: nev4e в декември 06, 2006, 23:39:41
аз също искам да си украся църквата, но още не съм питала дали мога, като попитам ще ти кажа, но определено съм и съгласна, че не всичко е подходящо като балони например изключено или прекалено много пайети и панделки.
аз искам само цветя и само бели и да не са прекалено много просто малко цветя, за да църквата по-различна от всеки друг ден
Моля, пишете САМО на кирилица!!! P-(
Съгласна съм с теб!!!!На мен също ми предстои църковен брак, но в католическа църква и се притеснявам за украсата!!Искам само стойки с цветя и нищо повече
Можете те ли да ми дадете линк за идеи???
didibaby:
desito07, първо трябва да се допиташ до свещеника къде е разрешено да се поставят цветя--в нашия случай в католическата църква не позволяват да се слагат цветя на олтара, затова сме се спрели на колони с цветя от двете страни на олтара, както и големи панделки в бяло и сребристо на пейките в църквата.
desito07:
Цитат на: didibaby в април 08, 2007, 23:37:36
desito07, първо трябва да се допиташ до свещеника къде е разрешено да се поставят цветя--в нашия случай в католическата църква не позволяват да се слагат цветя на олтара, затова сме се спрели на колони с цветя от двете страни на олтара, както и големи панделки в бяло и сребристо на пейките в църквата.
didibaby страхотна си!!! *YAHOO* *YAHOO*Много стилни украси!!Аз до колкото знам на олтара не се слага нищо, защото там се извършва евхаристията и мястото е свято!!За това мисля да сложим само стойки отстрани, тя и църквата е малка и не искам да претрупвам с украсата и да затруднявам гостите
Вече попитах в агенцията и от там ми обещаха да ми осигурят украса *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO* ,просто ми се искаше да видя някакви предложения за да няма изненади, а и ако мога с нещо да допълня това от агенцията
shaska:
Чудя се дали тази украса не може да си я направя сама? *crazy*
Навигация
[0] Списък на темите