Украса на църквата?!

<< < (3/8) > >>

purity:
Нашата сватба ще бъде в протестантска църква,демек... църквите по филмите-с два реда пейки от двете страни,олтар,пастор...и голям кръст отзад.  *YAHOO* Та...дайте идеи за украсата на тая зала-която не е малка... ясно че ще има панделки на пейките по цялата пътека,но от плат ли да са ... просто не знам...а може би аз ще украсявам с приятелки... Дайте ефикасни съвети-МОЛЯ!  :)  *INLOVE*

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Хм, като се замисля...  :)

Ние ще сме в Катедрален храм Света Неделя (в София) и там по принцип украсяват с бели големи цветя, а и Цитат на: DIVA в април 12, 2006, 09:41:31

църквата сама по себе си излъчва някаква магия и 100000 % бих предпочела да съм сред нея...
  *INLOVE* :loving: O:) O:)
Мисля, че така пак ще е вълшебно!!!  O:)

Katerina:
Украсата за църквата обикновенно включва цветя, панделки и орнаменти свързани с празника. Тя в никакъв случай не е претруфена и придава един по-празничен облик. Сама по себе си църквата е достатъчно украсена, но не мисля че слагайки допълнителна аранжировка нарушаваме тържествеността й, нито пък обезличаваме обликът й, защото какаво се случва около големите християнски празници именно в храмовете...........? Хората поставят цветя пред иконите :-))))))

А и тези цветя принципно след това се използват и в ресторанта ;)

dgudge:
Ние бяхме в църквата Св Неделя и в цената ни си беше включено украсяване което не е така претруфено както си мислите. Пътеката където минават младоженците отстрани се украсява с едни поставки високи в които са сложени бели цветя НЕ РОЗИ и се свързваха с бяла панделка това е украсата и е много по красиво и въобще не се губи магията на църквата или ритуала .

bdias:
Здравейте, аз присъствах на сватбата на моя приятелка и там имаше украса с арка и 6 стойки с цветя и тюл. Взела ги е от сватбена агенция Вълшебниците, защото те и организираха цялата сватба. Но честно казано не знам дали може да се внесе във всяка църква нито имам идея дали тези от агенцията имат някакви специални договорки в църквите. сайта им е www.svatba-bg.com и телефона маи го пишеше там. чао и късмет

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница