Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 19:56:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Как получихте предложение за брак? - 2 част
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Как получихте предложение за брак? - 2 част (Прочетена 177313 пъти)
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
Отг: Как получихте предложение за брак? - 2 част
«
Отговор #420 -:
януари 27, 2012, 15:11:07 »
Помисли добре. Балът се случва веднъж в живота. С приятеля ти винаги можете да отидете някъде. Сигурна съм, че след години ще съжаляваш. Остават страхотно спомени. Виждам, че си с мисълта за сватба, но за всяко нещо си има време.
Един съвет от мен: Не пропускай бала си!
Активен
tory
Любопитен
«
Отговор #421 -:
януари 27, 2012, 15:51:24 »
Lovelica много млада и невинна ми се струваш от всичко, което четох. За всичко си има и място и време в този живот. Не пропускай нищо, защото после връщане няма. Изживей си бала, а сватбата няма да избяга. Моят личен съвет е да удължиш възможно най-много периода, в който сте само гаджета, защото е най-сладкият и неангажиращ. Заживеете ли заедно всичко се променя, трябва да го знаеш. Така че ако не е късно премисли за бала си, иди, празнувай, млада си, а това е най-ценното, което притежаваш. Всичко останало става от самосебе си.
Активен
desideskata
Сватбар
«
Отговор #422 -:
януари 27, 2012, 16:08:02 »
Lovelica, и моята половинка не е от най-романтичните и това с цветето ми е мнооого познато! Но се беше много постарал и всичко беше прекрасно. На мъжете не им е много в кръвта романтиката и изисква повече мисловна и трудова дейност от колкото на нас
Няма нужда да се самонавиваш от сега, че нищо няма да ти направи.
А за бала...и аз така мислях някога като теб...какъв бал да празнувам като половинката ми е във Вегас..няма да е с мен на един от най-важните дни..но ме разубедиха по-умни от мен
Бала ми е веднъж в живота..с половинката ще имате много други мигове заедно.
А свети валентин...дори не е празник и ние лично не го празнуваме...защото не разбираме защо трябва в определен ден да показваш колко обичаш някого..според нас това трябва да става всеки ден!
Радвай се на нещата, които ти предстоят и ги изживей, независимо дали в момента е до теб или не!
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1003
«
Отговор #423 -:
януари 27, 2012, 22:59:32 »
Lovelica, толкова си млада, а вече си готова да се откажеш от разни дребни радости заради едната връзка. Защо така?
Аз бих казала не си пропускай бала и не само, не се отказвай сама от нищо, което искаш да имаш и можеш да получиш заради някой друг. Сега си на 19, влюбена си и не ти прави впечатление, но ако продължаваш в същия дух да се отказваш, да не се надяваш и да не очакваш нищо, след 10 години ще си една много тъжна млада жена, с много пропуснати възможности. След 10 години сама ще си се чудиш колко детски си разсъждавала на 19, повярвай ми
За да получиш, трбява понякога само да поискаш
Активен
Vivid
Професор
«
Отговор #424 -:
януари 27, 2012, 23:08:56 »
И аз като бях на 18-19 имах голям мерак да се женя и да бъда млада булка. Мислех си, че щом съм срещнала човека, няма какво да чакаме и даже му подхвърлих идеята няколко пъти. Добре, че той беше достатъчно зрял, за да не се върже. Дори малко се обидих на нежеланието му и си мислех, че не ме обича. Колко детински съм мислила...После заживяхме заедно, преживяхме различни неща, и хубави и не толкова, по едно време за кратко, аз мислих дори за раздяла. Тогава си помислих: добре, че не се оженихме...Не отворих темата за брак повече. И сега, няколко години по-късно, предложението дойде само, без никой никого да притиска, да заплашва, да моли или нещо подобно. И съм ужасно щастлива, че стана точно сега и точно по този начин.
Активен
cherry_dream
Сватбар
«
Отговор #425 -:
януари 30, 2012, 18:25:40 »
Разбирам те напълно, и аз на твоите години мечтаех да съм булка, но мъжът ми ме сваляше на земята всеки път, за което съм му благодарна. Недей да пропускаш бала си, веднъж ще имаш този ден, той си е твоят ден. А пък с приятелят ти винаги можете да се разходите. Сватбата ще си дойде сама, когато й е времето.
Активен
petenceto0
Сватбар
Отг: Как получихте предложение за брак? - 2 чаl
«
Отговор #426 -:
януари 30, 2012, 18:33:53 »
А ето как се случи при мен.....
Прибирам се аз от работа...изморена, отегчена...иии тъкмо си влизам в къщи и моето мишле ме среща на входната врата...каза ми да затворя очи и ме въведе вътре в апартамента
първоначално на мен въобще не ми мина през главата, за каква точно изненада става дума...честно да си призная, помислих си, че най-накрая хазяйката си е изнесла старите разкъртени и ненужни дивани, и мишлето иска да ме изненада с това
но когато отворих очи видях два красиви лебеда, направени от бели хавлиени кърпи, допрели клюнове, обградени от цветовете на червени рози, подредени във формата на сърце...а между двата клюна беше поставил също едно цветче от роза и вътре в него беше пръстена...аз съответно бях така ->
и въобще не знаех къде се намирам...
след това той падна на колена с думите " ще бъдеш ли моя законна съпруга и някой ден майка на децата ми? "
естествено казах едно голямо "ДАААА" и съответно ->
от щастие
«
Последна редакция: януари 30, 2012, 18:41:34 от petenceto0
»
Активен
Деска
Ентусиаст
Отг: Отг: Как получихте предложение за брак? - 2 чаl
«
Отговор #427 -:
февруари 23, 2012, 11:46:57 »
Цитат на: petenceto0 в януари 30, 2012, 18:33:53
А ето как се случи при мен.....
Прибирам се аз от работа...изморена, отегчена...иии тъкмо си влизам в къщи и моето мишле ме среща на входната врата...каза ми да затворя очи и ме въведе вътре в апартамента
първоначално на мен въобще не ми мина през главата, за каква точно изненада става дума...честно да си призная, помислих си, че най-накрая хазяйката си е изнесла старите разкъртени и ненужни дивани, и мишлето иска да ме изненада с това
но когато отворих очи видях два красиви лебеда, направени от бели хавлиени кърпи, допрели клюнове, обградени от цветовете на червени рози, подредени във формата на сърце...а между двата клюна беше поставил също едно цветче от роза и вътре в него беше пръстена...аз съответно бях така ->
и въобще не знаех къде се намирам...
след това той падна на колена с думите " ще бъдеш ли моя законна съпруга и някой ден майка на децата ми? "
естествено казах едно голямо "ДАААА" и съответно ->
от щастие
оле колко мило
браво на твоето момче
Активен
Деска
Ентусиаст
Отг: Отг: Как получихте предложение за брак? - 2 чаl
«
Отговор #428 -:
февруари 23, 2012, 11:51:12 »
аз получих годежния си пръстен в национален ефир ....
беше много вълнуващо и .... неочаквано и още повече, че съм знаела че никога няма да имам възможност да бъда булка заради финансовата част и хоп .....
вече започна организацията и на 12.05.2012 ще бъде нашата сватба
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #429 -:
февруари 23, 2012, 11:54:52 »
Страхотно
Предполагам тръпката е била неописуема
Активен
Деска
Ентусиаст
«
Отговор #430 -:
февруари 23, 2012, 12:19:34 »
Цитат на: petenceto0 в февруари 23, 2012, 11:54:52
Страхотно
Предполагам тръпката е била неописуема
о да със сигурност, но и притеснението беше огромно понеже той участваше в една игра а аз бях зад кулисите ..... има един момент в които участника трябва да си покаже талисманчето и познай ....
и като падна на колене
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #431 -:
февруари 23, 2012, 12:23:42 »
Деска , честито
Ако не е нахално, коя е играта ? Стана ми много любопитно
и ми се прииска да ви гледам
Активен
Деска
Ентусиаст
«
Отговор #432 -:
февруари 23, 2012, 12:32:50 »
Цитат на: leni_beni_ в февруари 23, 2012, 12:23:42
Деска , честито
Ако не е нахално, коя е играта ? Стана ми много любопитно
и ми се прииска да ви гледам
сделка или не 33 епизод 6 сезон
ще видите изненадата в очите ми
Активен
Деска
Ентусиаст
«
Отговор #433 -:
февруари 23, 2012, 13:09:25 »
Цитат на: petenceto0 в февруари 23, 2012, 13:07:03
аааа аз ви гледах
много сте сладки
Благодаря
ако знаеш колко бях ядосана .... защото те снимат по 2 дена и по 12 часа и аз там отзад ... косата на никъде , с най гадната ми блуза бях откачила и му викам защо не ми каза ... поне малко да се пооправя хихихих
но нали си го обичкам много простих му го хахахх
Активен
petenceto0
Сватбар
«
Отговор #434 -:
февруари 23, 2012, 13:17:11 »
Цитат на: Деска в февруари 23, 2012, 13:09:25
Благодаря
ако знаеш колко бях ядосана .... защото те снимат по 2 дена и по 12 часа и аз там отзад ... косата на никъде , с най гадната ми блуза бях откачила и му викам защо не ми каза ... поне малко да се пооправя хихихих
но нали си го обичкам много простих му го хахахх
Деска, много беше вълнуващо наистина...ще ти споделя, че аз изтръпнах, дори се разплаках докато ви гледах
много сладко и много мило от негова страна! Желая ви все така да се обичате и да сте много, много и истински щастливи!
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
Нагоре