Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:37:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Гримът! - 2 част  (Прочетена 192965 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юли 13, 2008, 20:06:56 »

привет,

снимките на пробният грим са в личната ми галерия;

както вече писах, малко силен ми се видя, или поне това, което е под очите, бялото, малко прекалено ми лъскавее;

ще чакам да кажете мнения, моля,

и не ми пестете думи, ако неви харесва

благодаря ви, момичета
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юли 13, 2008, 20:32:35 »

на мен лично ми хареса грима ти, и определено не мисля че е силен, или поне на снимкатане изглежда така, къде си го прави?
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юли 13, 2008, 20:36:04 »

ами в ню вижън, като влезнеш по борис към църквата св. богородица е, значи първата пряка в ляво, след като завиеш от цар борис към центъра и тръгнеш към църквата, веднага в ляво, може би е 2 сграда

Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юли 14, 2008, 10:31:46 »

На мен много ми харесва, по невероятен начин са ти подчертани очите  girl_wink
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юли 14, 2008, 12:52:53 »

Един малко тъп въпрос имам - като те червисат и намажат - после дават ли ти същото червило да си имаш за донанасяне? Защото като ядеш и пиеш все пак се изтрива?
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юли 14, 2008, 13:20:22 »

ами не не ти дават, но ти трябва да се заредиш поне с някакъв гланц за устни, защото бързо ти се изтрива.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юли 14, 2008, 13:37:47 »

А, това не ми харесва! Най-много да взема да си купя просто червилото, с което щеме мацоти и да й го връча, да знам поне че после ще имам за донанасяне. Някой провил ли е така?
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юли 14, 2008, 14:01:30 »

vanilly, цветовете на грима не се виждат много добре, но ми се струват хубави. Това, което не ми допада е многото брокат в тях, поне под веждите си мисля, че е по-добре сенките да са по-матови.

gostenka, твоят грим ми хареса, но е от този тип грим, които ми харесват само на снимка, а на живо ми се струват силни. Но ако ти се харесваш и ще се чувстваш добре с него е супер good

snezhito, мисля че спокойно можеш ти да си купиш червилото, но е добре да се посъветваш с гримьора какъв цвят да е, за да пасва с останалото. Лично аз ако бях избрала да ходя при гримьор щях да направя така + щях да си купя комплект четки, защото са малко тези, които почистват четките след всеки клиент, а и четките после ти остават за теб.
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юли 14, 2008, 14:07:20 »

gostenka_82 грима ти е много хубав! Харесва ми въобще не ми се вижда силен. Аз също си записах час за грим при Пепа Стоянова - гримьор на Bourjois - http://pepastoyanova.com/
Беше много мила и отзивчива по телефона, пък и това, което видях в галерията ми допадна.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юли 14, 2008, 14:21:05 »

благодаря за мненията;

значи, на снимките не си личи колко е силен,

всъщност не е силен, само има 1 лилав цвят, който ще го сменя със сигурност;

отделно, бялото под очите е много бляскаво, ще искам друго бяло, с това съм като юбилейна монета;

трето, черният молив над клепачите - по-тънко ще бъде нанесен;

иначе на светло фрапантното е точно това бляскаво бяло и на дясното око не бяха добре преляти цветовете, а по-скоро като отрязани - светлото и тъмното, така да го кажа;

това не ми хареса на мен на светлото - в 18ч. на силното слънце, тогава са правени и снимките

иначе, фдт не си личи, което е супер

аз да ви кажа, не се харесах много, но .... ще ходя пак, докато уточним цветовата гама

тия розово-лилави нещо не ми харесаха, ще видя синьо - зеленото или пък кафяво-бежовата гама;

снимките са направени на много светло,

а вечерта - гримътне личеше толкова

иначе, оформиха ми веждите, с пинсети;

ако погледнете снимките с прическата, пак в галерията, ще видите сами разликата;

снежито, моята гримьорка точно това ми каза, че дава червилата, но аз определено си искам мое си червило, да се е докосвало само до моите устни;

благодаря момичета, златни сте;
Активен
Оля
Сватбар
Публикации: 255

сем. Желеви

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юли 14, 2008, 15:01:46 »

Gostenka, моето лично мнение е, че гримът е страхотен. Дори и без корекциите, които си намислила изглежда както трябва. Моят съвет е да не сменяш бялото под веждите, то неговата идея е точно такава - да накара гримът да се открои и да го направи по-бляскав. Като направиш грим с другите цветове ще ги сравним, но и лилавото ти върви, и то доста girl_wink!
  Моля те пусни на лични координатите на гримьорката ти   give_rose
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юли 14, 2008, 15:52:14 »

Момичета, много благодаря за мненията ви!!! Стархотни помощници сте ми!! Ще намеря малко по-наситени цветове! И ан мен ми се иска малко повече да има черен молив, ще видя какво ще направим следващия път! Иначе избрах типичен булченски и по-светъл, защото роклята ми е в такива нежни цветове и друго май няма да пасва! Като пробваме пак ще пусна снимки!!!
Гостенка и на мен ми харесва при теб как се  е получило!!! Браво!
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 649

Just a Wife

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юли 14, 2008, 17:37:32 »

гостенка, и според мен грима ти е страхотен и мисля 4е няма нужда да сменяш нито един от тия цветове, но все пак е важното ти да се харесаш.според мен не би трябвало да махаш бялото под веждите защото то4но това бяло оформя грима като цяло, придава дълбо4ина на окото и оформя контура на веждите. Bravo на гримиорката ти..
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юли 14, 2008, 19:21:03 »

мерси, кристинка,

за бялото имах предвид не под веждите, а под долните клепачи, то е прекалено металиково бяло;

Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юли 14, 2008, 20:03:28 »

гостенка мила страхотен грим, адски много ти отива прекрасно...нямам думи, нищо недей да сменяш изобщо не е силен smile Bravo
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: