СВАТБЕНАТА ТОРТА! - 2 част

<< < (15/88) > >>

abel:
Цитат на: Wienerin в март 31, 2008, 13:38:00

Момичета, имам една питанка  @}->--

Ако тортата е на няколко етажа, които са "сляти" не става ли така, че някои от гостите да получат парче торта без украса и глазура?  :[ Как се нарязва тази торта? ужасно съм невежа, знам  :girlhide:

Да, права си - така се получава...
Ние затова (но не само) се отказахме от такъв модел торта.
Поръчахме си една 3 етажна за церемониалното рязане, а в кухнята имаше още 2 бр. торти със същата украса - понеже не искахме по-голяма от 3 етажа, а за брой парчета ни трябваше по-голяма.
Но не мисля, че това, че някои от парчетата са без украса ще разстрои гостите ;)

nia:
Идеята на litlle sweet didka за сватбена торта , по- скоро пастички за гостите и една по- малка торта за разрязването ми се струва страхотна- така хем е по- безопасно при рязането от ко0лкото на една 3-етажна торта и , хем сервитиорите по-трудно може да те излажат и да си приберат половината ви торта  :torte:
 Но и тази "посипана" с цветчета торта ми харесва много :[

Wienerin:
 :[ аз май няма да рискувам със слята торта, макар че повече ми харесват като форми
ето тук една идейка за мини тортичките като на Дидка, наистина са сладурски ама милото иска традиционна торта  :\

fidelia:
Цитат на: fiamaa в април 04, 2008, 14:30:14

Arlina къде точно в Sky City видя сватбените фигурки  :ohah: Дали има нещо по-нестандартно?

fiamaa, фигурките са на долния етаж точно преди Фантастико - щанда с бижутата. Всички са стандартни обаче :wedding:

Tinks:
Ето тук един сайт с идеийки за торти - http://www.idreamofcake.com/...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница