Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 18, 2025, 22:43:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 102997 пъти)

BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #240 -: март 27, 2008, 14:10:45 »

Вале - много хубави снимки, страхотно изглеждате с мадоженеца lol) Много се радвам за вас и да сте все така влюбени и щастливи!
Слънчо - май аз съм следващата - на 03 май, почвам да изпадам в предсватбената треска май... Готино е, че и ти няма да видиш младоженеца, нека и двамата се изненадате един от друг smile А вие се чудите къде да е сватбата между Стара Загора и Раднево ли? Преценете от къде са ви най-многото гости , а и на вас къде ще е най-удобно.
Рошко - честито за сватбеното - изглежда много готин хотел, а и това с изненадите звучи много добре... Дано си изкарате супер!
Ние си запазихме за сватбено след дълго чудене Египет, четох много мнения за и против, но накрая решихме там, защотот ни е мечта и на двамата в 1 хотел "Alf Leila Wa Leila" (което значи 1001 нощ и наистина изглежда приказно smile, 1 момиче от форма го беше препоръчало в друга тема.
Zackyman - хубаво е че има мъже, които изпитват удоволствие от организацията на сватбата, за повечето това е мъчение. Иначе ние бяхме харесали много комплекс Ягодите, но трябваше да настаним там над 70 човека,а нямат толкова легла и се затова се отказахме...
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: март 27, 2008, 21:11:48 »

good weddingday
Вале, много сте хубави!!! Пу пу да не ви е уроки! Страхотна двойка сте!  smile
Благодаря че качи снимки, очакваме още по нататък  Girl_hide
Биби вие готови ли сте вече с всичко? А вашите "1000 и една нощ"...звучи приказно!
Рошко - много хубав изглежда хотела! И с тези "младоженчески" изненади ...ехааа!  yahoo
Мими, ти как си?
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: март 27, 2008, 22:30:41 »

Здравейте момичета,
Страхотни са снимките, Вале! Чакаме ощеее  Wink

Ами аз съм на вълна покани и подаръчета. Търся си някакви малки бурканчета, който да напълня с мед и орехи, лешници и бадеми. една колежка днес ми каза дори, че може да ми ги изрисува. Такава ми е идеята за подаръчета за гостите..само, че незнам от къде да ги изнамеря бурканите  girl_impossible
И трябва да обикалям за рокля...и за сватбено нямам концепция още...абе с една дума  SUICIDE

Slyn4o, относно чуденката ви къде да е сватбата, мисля че няма значение в кой град. Готината сватба си зависи от хората, а не от мястото, тъй че както вие си го почувствате.
И друго, в Асеновград в момента е лудница покрай баловете, а пък вашата сватба нали е есента, та моят съвет е да отидете понататък да разгледате на спокойно. Ама както си решите де, то не пречи да се разходите, само задължително ходете в събота, че нали ви казах в неделя какво е.

Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: март 28, 2008, 09:12:08 »

ох, Валка, аз освен сватбеното и всичко покрай сватбата също избирам плочки smile - ама мисля че успях миналата седмица, хайде на лични ще ти пиша, че тука не е добре да си говорим за плочки smile smile smile
другите ще ни линчуват  diablo
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #244 -: март 30, 2008, 08:30:50 »

Ииии, цял ферман изписах и се изтрииии  cray

Здравейте, мацки! Аз се завърнах  yahoo Текат ли подготовките?  girl_wink

Набързо да си кажа мнението за хората, свързани с нашата сватба- в по-кратък вид, че колко изписаххх одеве...

Веско и Йовко- най-добрите! Страхотна музика, много танцувална. Един мой вуйчо само изнедоволства, че нямало много хора, но го поздравихме специално с хоро и млъкна.  blum Приятелите ни се забавляваха много!

Виолета Канъкова- най-верният избор! Bravo Отличен организатор, богата фантазия, човещина и абсолютна любов към това, което прави! Оптимално съотношение качество-цена. Гостите бяха възхитени, а аз-два пъти повече! Звъняла ми е 100 пъти, 100 пъти се виждахме, помогна ми много,въпреки че беше ангажирана единствено за украсата! Повече приятел, отколкото човек, на когото си платил за дадена услуга! Bravo

Ресторант "Железник"- отлична кухня. И дотук с хубавото! NO Намръщени сервитьори, съмнения за злоупотреби, игрички на дребно, проблеми с музиката в 12 ч в разгара на танците. Ама след края на тържеството побеснях- след като свекър ми вече ми се беше оплакал, че му се губят бутилки от скъпото вино и водката, че се носят нови безалкохолни при неотворени стари и т.н и т.н.- къде ни е остатъка от тортата? Ами нямало! Нямало лиии!  beating Като нахълтах в кухнята намериха и тортата, и всичко..не е за 5-те парчета, ама хайде да не се правим на балами!  beating Да не говорим, че младоженците се готвят за тържествено влизане в ресторанта, а една стрина се бута на вратата и настоява да изикаме някой да й платял тоалетната!  Oh my ...

Торти "Жанин"- много вкусни, прекрасно украсени, отлични цени! Направиха ни пастички в същия стил и тортата беше лекичка-изобщо, много сме доволни!  good

Толкова за сватбата.

Гледам, че имаме ново попълнение- най-накрая господин.  Bravo Малко е грубичък, верно, кудкудяяяяккк, ама нали сме нежни половинки- ще му простим  blum girl_wink Няма да коментирам много за "Ягодите", защото до миналата седмица работех и за тях.  girl_wink Не знам колко човека се, но се надявам, че ще имате достатъчно място за танцуване в ресторанта! Много хубаво, че сте избрали комплекса, защото ще си върви веселбата докогато искате. Ако се интересувате от малки шоколадови блокчета с имената ви, питайте управителя- той беше поръчвал за Нова година и знае откъде /аз лично и в Куманови виждах такива плочки  Wink/.

Малко съм изненадана от избора ви на DJ.  shok Дидо Гагалов е голям пич и ми е приятелче, но....не мислех, че би направил сватба... shok Все пак е любител на техно музиката, пуска освен в радио City, и на Какао бийч лятото, ходи по разни такива мероприятия.... crazy Но сигурно сте се разбрали с него, де да знам... crazy Поне е голям купонджия  good  Успех ви желая.  good

Ох, много писане, кажете нещо и вие... blum

Активен
Mariasto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: март 30, 2008, 14:23:54 »

Ава, добре дошла! Как изкарахте в Прага?? Разказвай като имаш време...вече с нетърпение чакам и някоя снимчица!
Ние днес се сдобихме с халки, много съм доволна  yahoo!!

Рошко, ти избра ли си бельо??

Слънчо, а в Асеновград как беше?

Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: март 30, 2008, 15:20:59 »

Ава, много хубав и организиран коментар! smile Бъдещите булки ще са много благодарни, това е супер ценна информация наготово на едно място!  good

И аз съм чувала същото за Железник, че са големи мошеници ... на всяка сватба се чувстват длъжни да изпокрият поне половината неща  diablo

Съжалявам, че не попаднах и аз на тази жена Виолета, точно тя ми липсваше!!!  pleasantry Една пишман агентка ми строши нервите и затова накрая оставих всичко на Стелина. Като цяло съм доволна от тях (от изкуствена украса немогат да се очакват чудеса), но все пак ми се искаше малко творчество да вложа, което е възможно с агентка, която не се опитва за всичко да ти одере кожата.
Активен
Slyn4o
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: март 30, 2008, 19:22:55 »

smile Здравейте,момичета!
АвичкА много си готина!  give_rose  Много полезна информация на едно място.  Bravo
 Кога ще ни зарадваш и със снимки, всички изгаряме от любопитство да те видим, а аз вече едва трая за да видя украсата на ресторанта за която толкова много говори  Girl_hide
Кажи как мина медената седмичка, хубаво ли си изкарахте в Прага?  blum
Ние решихме че ще бъдем в Раднево , в ресторант "Алеята" - между другото най-хубавия ресторант в нашия град. Няма проблем и с оставането до по-късно, само трябва да уговорим това и с Ели и Жоро. За украса - ще ти искам координати на тази жена, а за видеото и снимките още се чудя. ..Вие момичета, кого бихте ми препоръчали?
Мими до Асеновград ще ходим следващата събота, на 05. април  Wink Нали имам време, а и ще послушам съвета ви че е лудница в момента заради абитуриентките...и просто ще "позяпаме" ...не ми се чака вече  blum
Това е от мен,сладурки

Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: март 31, 2008, 07:19:39 »

ЛЕЛЕ Авичка, направи си страхотна!!!
да, наситина супер инфо си дала! БРАВО! Bravo Bravo Bravo
важното е че сте си изкарали добре - супер!
аз вече видях даже една снимчица от украсата ти smile - вашата маса ми показа Лети smile
тя на нас ще ни бъде всичко (и агент и украса и всичко) така че се радвам за хубавото ти мнение (не че съм се съмнявала де :)хайде, чакаме снимки!!!
да, аз купих бельо вече - т.е. част - сега гледам и за друго бельо - нещо за сватбеното  blush blum
ако не е забранено мога да ти кажа сайт - аз ходих до магазина, но можеш и онлайн да поръчаш - нещата са едно към едно - страхотни!!!
Активен
Slyn4o
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: март 31, 2008, 10:55:16 »

smile Рошко , да си намериш най-готиното и секси бельо за сватбеното пътешествие  Wink
( то колко ли ще се задържи на теб, ама  blum ) и я дай сайта да видим и ние  smile
Мими - честито за халките! Какви са - от жълто или от бяло злато?
Авичка прати ми на лични координатите на Виолета, моля те
Кажете ми нещо за фото и видео, момичета , моля ви  give_rose
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: март 31, 2008, 11:29:18 »

Slyn4o, аз мога да ти преоръчам повече от горещо Светлана (фото "Фокус") и Митко Димитров за видеото. Много са мили, весели, предразполагат те за снимките, да не говорим, че Митко се прояви като "помощник-организатор" - насочваше родители, гости blum
Ако искаш координата, мога да ти пусна на лични blum blum yahoo
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: март 31, 2008, 12:51:48 »

Слънчо, и аз се доверих на Светлана и Митко Димитров, изглеждат ми точни, а и нещата които ми показаха много ми харесаха. Само трябва да видите как ще организирате транспорта, че те нали са в Стара Загора.
Халките ни са комбинация от жълто и бяло злато, първоначално исках да са само жълто, но тези много ни харесаха. Убедих се, че тези неща трябва да се избират на място, а не по каталог Wink
Може ли да ми препратите и на мен на лични координатите на Виолета, мисля да видя какво ще предложи за украса на ресторанта, че там съм затруднена доста...
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #252 -: март 31, 2008, 15:05:06 »

май на всички ни са Светлана и Митко Димитров lol) ама наистина изглеждат много готини lol)
Активен
Slyn4o
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: март 31, 2008, 15:23:56 »

Благодаря ви , момичета... good
Ами ДУКС? ...Били най-добрите в Стара Загора?  crazy
И за Венци ми казаха,че добре работел..

Но, май няма какво да му мисля. Моля ви дайте ми координати на Митко и Светла  smile  girl_wink
Щом всички сте с тях, значи наистина са добри!  wedding
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: март 31, 2008, 16:14:43 »

да, явно само аз не успях да ги имам тях - заети бяха, а ги питах 6 м, преди датата ни sad
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: