Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

юли 18, 2025, 17:20:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 107828 пъти)

Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: март 26, 2008, 10:17:18 »

здравейте сладкишки! ето ме и мен най-накрая yahoo
нямам много време да пиша, а и снимки нямам в момента, но само да ви кажа, чесъм очарована от стелина (за украсата), Светлана (снимки) и Митко Димитров (видео), а за Ники Колев, нямам думи-просто беше стархотно, толкова тържествено и весело Bravo Bravo Bravo Bravo
Ако се колебаете-давайте смело!

А Мира беше мнооого хубава и наистина мноого дива булка!!!
« Последна редакция: март 26, 2008, 10:19:07 от Valentinka » Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: март 26, 2008, 10:20:58 »

малеее, толкова се радвам за тебе Валка!!!!
аз те и видях на 8.03 де smile - беше просто прелестна!
Много красива булка! нали си си наша булка smile give_rose give_rose give_rose
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: март 26, 2008, 10:30:58 »

blush blush blush мерси Roshko heart Иска ми се да ви разкажа с подробности, но просто нямам време в момента.
Снимките ни не са готови и Саш ще донесе всичко (той е в БГ още) и тогава  ще покажа с най-големи подробности blum blum

Активен
zаcky&krissy
Регистриран

Публикации: 4

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: март 26, 2008, 11:32:04 »

Рошко, аз съм момче, затова никът ми е zackyMAN. Темата съм я изчел отначало докрай и затова си позволих да спомена, че се пишат твърде много безсмислени неща. Както и да е ... Светлана Узунова я намерихме и я ангажирахме, много свежа мадама! С приятелката ми Криси ще се женим на 5-ти Май, сватбата ще е в комплекс Ягодите в с. Ягода ( http://yagodite-bg.com/ ). Там ще ни бракосъчетае кмета на селото, църковен брак няма да има. Украсата ще е на Стелина, другото го организираме сами. Очудвам се, че никъде в темата не срещнах к-с Ягодите като вариант за сватба извън града. Предимствата са много. Тъй като очакваме доста гости извън Стара Загора сме ангажирали целия комплекс за деня на сватбата (52 легла в 11 красиви и добре обзаведени вили за цена от 1000 лв.) Кувертите още не сме уточнили какво ще включват, но предвид цените в ресторанта трудно ще надхвърлят 20 лв. на човек. Сватбата ще е дневна и гостите ни от Стара Загора ще могат да се приберат без проблем с организиран от нас транспорт или по друг начин.
Поне от моя гледна точка организацията на празненството си е истинско удоволствие и изобщо не отнема кой знае какво време. Предложих на Крисито да се оженим на Св. Валентин. Датата я определихме някъде в началото на Март, до онзи ден имахме само една резервация на комплекса и уговорка с DJ Gagalove, но в понеделник поръчахме поканите (на Такрида от парти център ТиаНиа), ангажирахме Стелина за украсата и Светлана Узунова за снимките. Кристина направи супер етикети за виното (невероятни Мерло и Мускат отонел от с. Брестник) и ракията (чудесна домашна ракия от тъста ми). В петък отиваме до гр. Раковски (който не знае там се правят халките от каталога на Сара Трейд, който ви предлагат навсякъде, а цените са МНОГО по-ниски), после за рокля в Асеновград и после за костюм в Гоце Делчев (там се шият костюмите Ролман, във фирмения магазин има 20% отстъпка и корекциите ако са необходими се правят на място). И ... това е smile
Успех на всички с приготовленията и не забравяйте да се забавлявате smile
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: март 26, 2008, 11:49:48 »

Valentinka и аз бях за няколко минутки да те видя пред ритуалната. Беше страхотна! Нямам  търпение да станат снимките вече. Ти много бързо си си тръгнала, нали ходеше по интервюта и си помислих, че ще поостанете още...
А пък Ава, колко съм любопитна да видя...че за нея и папарашки снимки нямаме  smile
Като имаш време разкажи повече плс...
Незнам дали ви казах, но в неделя решихме да отскочим до Асеновград, голяма грешка, почти всичко беше затворено  sad, ама доста бях разочарована защото само в два-три магазина ми се прииска да вляза...Както и да е ще започвам обиколката тук в Сф, мисля за Холидей Сона и Лита засега...някакви други идеи??
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: март 26, 2008, 12:00:53 »

ти за рокля или за друго?
вчера бях в Холидей - не приемат поръчки вече sad - спрели са от 1м, защото са затрупани!
ние искахме за кумата ми - тя нищо си няма още sad и незнаем какво ще я правим...
така де smile
аз 6те ходя за бельо в събота smile
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: март 26, 2008, 12:09:40 »

За рокля, Roshko, за рокля... girl_wink
Поизостанах аз нещо...ама те покрай баловете или по принцип са затрупани?? Нали аз съм накрая на юни, та си мислех, че не съм закъсняла толкова...
За кумата, се сещам, че на Валето кумата беше с много готина рокля от Пиротска, май от Милениум...ако не си била вече де...
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: март 26, 2008, 12:12:18 »

бяхме... - нищо не хареса тя.
ааа, да - те може да ти вземат поръчка - аз забравих че ти си по-късно, да няма да има проблем сигурно.хайде, ако искаш компания - звънни:)
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: март 26, 2008, 13:12:52 »

Ок, ще го имам в предвид Wink
А  ти от къде си взе роклята Roshko?
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: март 26, 2008, 13:44:49 »

от асеновград
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: март 26, 2008, 14:27:46 »

За рокля, Roshko, за рокля... girl_wink
Поизостанах аз нещо...ама те покрай баловете или по принцип са затрупани?? Нали аз съм накрая на юни, та си мислех, че не съм закъсняла толкова...
За кумата, се сещам, че на Валето кумата беше с много готина рокля от Пиротска, май от Милениум...ако не си била вече де...

да, там я шиха, но по наш модел. Отидете със снимка и щея изпълнят без грешка good good
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: март 26, 2008, 14:30:59 »

миличка, много е късно и не искат да ни вземат поръчката sad sad sad
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: март 26, 2008, 22:29:21 »

smile Здравейте и от мен, мацки
Вале , Авичка нямам търпение да видя снимки !  smile blum
Хайде, качете моля виииии  Girl_hide
Сега коя булка е наред, че нещо обърках датите?
Биби ти ли си? Или Рошко?
Аз ще ходя с моята кума и с още две приятелки другата седмица до Асеновград и ще поразгледам роклите. Милото каза, че решил да не ми показва костюма си  sarcastic да бъдел изненада...както той няма да види роклята ми, така и аз да не съм видела костюма му...  girl_impossible funnytooth
Много ми беше смешно,....голяма е скица
Ние сега пък сме пред дилемата дали да не направим сватбата в Стара Загора, ама още умуваме..
Хайде, лека нощ от мен, сладурки и до скоро sleeping
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: март 27, 2008, 08:28:44 »

мацкииии
платихме сватбеното smile
ето тук ще е : http://www.hotellongbeachresort.com/en/otel_bilgileri.html
много се радвам smilesmilesmile
туоператора ни направи запитване към хотела за това че сме младоженци да има изненади - те имали специални за младоженци smile
стаята ни ще е с изглед директно към морето  Bravo LOVING twohearts
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: март 27, 2008, 10:12:50 »

Slyn4o, ще  кача снимки, но все още нямам тези на Светланка blum
ще сложа някоя днес, колкото да ви задоволя лубопитството, но истинското албумче ще е за по-късно

Roshko, браво за сватбеното! и ние нещо такова сме намислили, но за лятото yahoo 
Сега сме на вълна плочки funnytooth focus
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: