Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 14, 2025, 23:47:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Стара Загора? - 2 част  (Прочетена 102707 пъти)

Roshko
Сватбен ГУРУ
Публикации: 641

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 28, 2008, 11:09:11 »

Валка!!!!!!!!!!
направо взе да ме тресе като те слушам!!!!! give_rose
страхотно!
даже ще те видя ако нямаш нищо против разбира се heart
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: февруари 28, 2008, 12:35:11 »

разбира се, че нямам нищо против!

Mariasto, Милениум е в един безистен на пиротска(София), но като ходих там не си харесах рокля-много бухнали с волани и панделки, и какво ли не. Но се справят страхотно с шиенето по снимка на твой модел, напътстват те...
ето и една снимка на моята кума

« Последна редакция: февруари 28, 2008, 15:08:14 от Valentinka » Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: февруари 28, 2008, 13:10:00 »

Вале, супер е тоалета  judges
Мерси за инфото  give_rose!
Лек път насам и се наслаждавай на последната седмичка като госпожица!   
Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 28, 2008, 13:27:18 »

Ей и на мен много ми харесва!  Bravo
Страхотни ще бъдете всички!  girl_wink
Аз ви благодаря за подкрепата, момичета и за окуражителните думи!  blush
Активен
BIBI_SZ
Ентусиаст
**
Публикации: 114

« Отговор #109 -: февруари 28, 2008, 13:47:22 »

Здравейте момичета,
Добре дошла на новата булка Дидка!!! Увеличаваме се доста бързо  yahoo За покани провери по сватбените салони, навсякъде имат по няколко каталога и между 1 и 2 лв има супер покани...
Рошко, и трите бижута много ми харесват, така че което ти е на сърце, а и което си ходи най-много с роклята... На мен са ми голям проблем също, щотото роклята ми е с много дантели и широки презрамки и ще трябва да е нещо съвсем нежно, ама ще видим. Събота ще ходя да  си меря роклята, дано да е добре. А за фризьор съм се спряла на една жена Емилия, която има салон от долната страна на Верея на самата улица Гурко. Но тя каза че няма да ми направи окончателна пробна прическа, щото никога не ставала същата, само ориентировъчно ще се разберем как да бъде. Това малко ме притеснява иначе много ми я препоръчват...
А за Ава и Валето то почти не останало... Тоалета на кумата на Валето е страхотен...Как сте момичета? аз сигурно ще се побъркам като ми остане толкова малко време... Сега току ме присвива стомаха, и поотслабнах доста от предложението насам...
Слънчо - вие, кумовете, родители, братя и сестри са най-важните и само с тях трябва да се съобразите, останалите гости да се съобразяват с вас, така че си изберете най-добрата за вас дата...

А моята кума се оказа че е бременна и много се радвам за нея, но малко се притеснявам, понеже на сватбата ще е в пети месец и дали ще се чувства добре...

Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 28, 2008, 14:29:00 »

Валентинка, тръпнеш вече, а... give_rose Страхотна емоция е...жалкото е , че всичко свършва много бързо без да се усетиш.
Това което виждам от роклята на кумата ти ми харесва.Имам чувството, че го познавам от някъде това момиче. Валентинка, ще трябва да кажеш по кое време ще си пред Ритуалната да дойдем да те видим  good, ако нямаш нищо против де girl_wink

Авичка, хайде и аз съм навита за срещичка...
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 901

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 28, 2008, 14:37:26 »

Ами часа ни е 11:30!
Изчакайте ме и мен за срещичка, де tease tease
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #112 -: февруари 28, 2008, 14:44:04 »

Валка, ще те изчакаме,естествено-къде без теб!  tease
Jungle, еййй, ти започна новата работа и поизчезна  blum Хайде като се видим, ще разказваш!

Коя друга от вас, мацки, има възможност за среща? Bravo Неделя примерно? Аз лично мога и след работа  good през делничен ден.
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 28, 2008, 14:47:25 »

аз мога другия петък - 7 или 8 - събота или неделя до обяд - тогава ще съм в СтЗ.
Активен
Mariasto
Ентусиаст
**
Публикации: 116

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 29, 2008, 11:26:34 »

Хей, мацки, как сте...
Нещо нашата темичка позапустя... butterfly
Да ви кажа, че на нас ни предстои великата среща на родителските тела в неделя по повод организацията на събитието. Бедна ми е фантазията как ще мине, но се надявам да няма много изцепки  VIATICUM
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 29, 2008, 11:32:34 »

охо smile
при мен първата среща мина - техните бяха вече в нас - страхотно мина!
сега на 8 март ние с мама и тати ще ходим в техните - надявам се да има същия успех както преди, но сега е по-близо и повече неща има за обсъждане...
ще видим де smile
стискам палци Mariasto!
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 29, 2008, 12:02:34 »

Valentinka,.... точно преди малко се разбрахме с твоята свекърва, че работим на едно място.Колко е малък света  Bravo danceg
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: март 03, 2008, 11:26:02 »

Слънчо,

и аз чаках сестра ми да се прибере от Щатите и малко позабавихме сватбата sad - вместо септ. беше на 13.10.2007, защото само на тази дата бяха свободни и ресторанта и водещия. Хванахме последния слънчев ден на окт., но не и особено топъл ... особено за булката с голите рамене. Така че гледай да е септ. или началото на окт. иначе снимките навън може да са мъчение ...
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #118 -: март 04, 2008, 09:13:09 »

Здравейте, мацкииии  yahoo
Mariasto, как мина родителската среща?  tease

Аз да ви кажа вече успях да се видя с Валентинка- която не се е шашнала,хихихих. То всичко й е готово  pardon
А пък що се отнася до мен- за мое изумление хич не ми е притеснено  shok Не знам претръпнах ли, що ли...  crazy Един непукизъм ме е обзел..на дневен ред са ми предимно медицинските и разни такива...намерих си чорапи в цвят шампанско... Но имаме проблем с костюма на милото  shok Той е напълнял и сега трябва да се отпуска панталонът... и майка му е в шок  tease
Трябва да си оправя етикетите за бутилките, да занесем чашите за гравиране...да си изберем тортата... pardon Абе има си още неща,ама...нещо се размотаваме  blush

Вие какви ги вършите? heart Girl_hide
Активен
Roshko
Сватбен ГУРУ

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: март 04, 2008, 09:18:58 »

Здрасти Авичка smile
при нас... - нищо ново, нали другата седмица идвам в СтЗ и сега гледам да уредя да се видя с всичко и всички - да раздадем поканите, да си направя пробни грим и прическа - грим знам 2 мацки, ама за прическа нямам си идея къде ще ходя..., с агентката ще се виждаме, нашите ще срещаме, Валентинка ще гледаме smile Bravo Bravo Bravo и така smile
хайде, хубава седмица от мен и честита баба Марта на патерици от мен! randma
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 23   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: