Има ли булки от Стара Загора? - 2 част

<< < (65/68) > >>

Slyn4o:
 :) Здравейте, момичета!
Виждам че вече наближава сватбата на Биби и това е чудесно  :girlhide:
Рошко супер, че кумата ти си е избрала готин тоалет - много ми харесва когато и кумовете са страхотно и стилно облечени!
Ние ходихме в Пловдив тази сряда с майка ми и намерихме платове за роклята  *YAHOO*. Шивачката ще ми я шие, вече реших окончателно, но много се притеснявах дали ще намерим подходящи платове. Обаче в Пловдив има всичко.. Не бях ходила с години там, но останах приятно изненадана и много щастлива. :) ;)
Дантели, тюлове, органза..всичко намерихме.Нямаше налични толкова метра колкото ни трябват от всичко, но след 3 седмици ще ги имат и тогава ще купим всичко :)
С Ели и Жоро ще се видим другия месец, камерата ми е уредена ...
Малко по малко...напредваме и ние
Валка толкова си красива!!! Много сте хубави и двамата! Снимките ви са страхотни, браво на Светла, радвам се че ви послушах за тях  *THUMBS*
Авичка
 къде се загуби?..

Slyn4o:
 :P Мими, ти какво свърши тези дни в Стара Загора?

Mariasto:
Ей сега кацам от Стз  :P
Поръчах си рокля и съм много доволна...уж се колебаех между две ама се спрях на трета, типично за мен!
Срещнах се с Виолета и пообсъдихме украсата. Намерих хотел за гостите, сега пак почвам да броя по списъка :) и май е това...ама не е малко ;)
Slyn4o, аз съм пропуснала момента с шиенето, мислех, че ще си търсиш от Асеновград. На какъв модел се спря??

Slyn4o:
 :P Мимче нали ти намери роклята на prin4ipessa като бях писала за нея  ;)
Този модел ще си шия, така реших. Просто само тази рокля ми е в ума... влюбена съм в нея и не искам друга  :) Имам доста време така че спокойно ще се справим с шивачката..Дано да стане така, както си я представям...
А ти в кой хотел ще  настаняваш гостите ?  :)

Roshko:
мацки, никой не пише, що така?
всички сме в трескава подготовка май а :)
аз нямам търпение да взема роклята вече...
ох, фотоапарата ми прави огромни снимки (по 3МБ), а тука на работа нямам програма да ги намаля и не мога да ги кача да ги видите :(
имам на всичко снимки... и тейбълки направих вече :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница