Има ли булки от Стара Загора? - 2 част
Valentinka:
Сладуркии, давайте идеи за менu спешно!!!
Рошко, какво предлагат на баните, знеш ли?
Roshko:
да, значи понеже се оказа че управителя на станцията е много добър приятел на майката на Влади и ни даде менюто за самия ресторант и каза да си изберем...
ние мислим да включим само храна от ресторанта и да вкараме всичко останало.
има всичко в това меню, но според мен трябва да е традиционно, без изгъзици... - извинявайте за израза.
каквото искаш - това може - ти правиш съчетанието на баните, просто има определн минимум.
Valentinka:
ясно ми е това, но аз се колебая какво да вклуча...нали не съм виждала тяхното мену, даайте ми идея
Roshko:
има всичко Валка - салати - шопска, овчарска, гръцка.. - като в нормално заведение...
ако питаш мен най-удачно да е шопска с чушки примерно, за да може всички да я ядат...
след това предястие... - примерно аз искам едни рулца - едно зеленчуково и едно с шунка.., след това вечерята да е пилешка пържола и свинско шишче примерно, с гарнитура от зеленчуци и картофи соте (не пържени, защото стават на подметка), след това мезета, ядки и плодове ще има и тортата накрая...
това е моята идея поне...
Slyn4o:
:girl_wink: :danceg: :) *INLOVE* *YAHOO*
Здравееейте, мили момичетааааааа!
Аз съм безкрайно щастливаааа!
Привет на новата бъдеща булка от Стара Загора!!
Искам да споделя с вас какво ми се случи вчера /както си знаех ,де , хихихи/
Милото ми подари пръстен!!!! Снощи , беше много хубаво..
Бяхме у нас, двамата, вечеря на свещи, ..рози, ухание на любов...ииии, виждам го аз че е леко нервен, ама нищо не казвам .По едно време ме моли да му донеса нещо от спалнята, аз отивам и на леглото пръснати листенца от рози, и една малка червена кутийка...Разплаках се, той стоеше на вратата и ме гледаше...Каза че ме обича и ми подари страхотен пръстен...
Ох, :'( :) :) :)Направо настръхвам като се сетя
А бях сигурна, че така ще стане, усещах го..
Това ми е едната новина- прекрасна!! Другата е че намерих диджеите, които издирвааааааааааааааааах! :danceg:
Тя е Ели, а той Жоро:))) Вече им имам телефоните и горещо ги препоръчвам на всички и на новата ни приятелка, на която предстои сватба.
Ужасно съм развълнувана, целувам ви, пак ще пиша! :)
Навигация
[0] Списък на темите