Сватбените покани - 2 част
elenceto:
Моите са нещо подобно като на Маслинка и мога да ти кажа за тях , как ги направихме!Картоните са формат А4, като от един картон направих 1 покана, защото исках да са по - големи.Не е трудоемко , на мен повече време ми отне рисуването върху тях , но 70 покани ги направих за около месец, като съм отделила по час работа някъде на ден!Пожелавам ти успех *THUMBS*
Арлина:
Чудех се дали да питам тук или в темата за украсите, някоя от вас знае ли дали "Слънчоглед" работи в събота и/или неделя. На сайта им е записано работно време от 10 до 19 часа, но не пише кои дни от седмицата.
Аз се замислям за покани като на Маслинка, но милото нещо не ги хареса много. На мен ми харесва много идеята със снимката, но ми се иска отгоре, на затворената покана да има още нещо освен панделката. Това, което Ани е показала ми се струва интересно, но трудно за изпълнение. Мисля си за някаква рисунка по шаблон или нещо залепено отгоре.. още не съм го решила, а и ме съм успяла да убедя слънцето. В събота мислим да ходим до Сватбен център София и ще гледаме покани. Може и да харесаме нещо готово.
gingerina:
Arlina, Слънчоглед работят със сигурност в събота, аз бях там по-миналата събота, не съм сигурна за неделята обаче.
gucci:
Цитат на: zvezdiche в февруари 08, 2008, 12:44:35
:eager: момичета.. искам... тази... хартия!!! :girl_cray2: ...
има със сигурност в Слънчоглед във Варна.Незнам от кой град си.Ако не намериш ще видя ценат и ще ти кажа.Ако трябва ще ти ги пратим от Варна.Само да си щастлива.
maslinka:
Цитат на: d_petrovska в февруари 13, 2008, 10:46:54
Маслинка, страхотни са. Много ли е трудоемко? Моите покани трябва да са около 100 бр.
Картона на листове формат А4 ли се продава и от 1 лист колко покани се правят?
дааааа на А4 е картона аз правих 2покани от един картон
Навигация
[0] Списък на темите