Сватбените покани - 2 част

<< < (2/89) > >>

d_petrovska:
maslinka, от къде си купи поканите? Аз искам моите да са с бяло и бордо или само бордо, защото съм планирала това да са цветовете на моята сватба. И пак по същия начин искам текста на поканите да е на фона на наша снимка.

maslinka:
aЦитат на: d_petrovska в февруари 12, 2008, 17:09:44

maslinka, от къде си купи поканите? Аз искам моите да са с бяло и бордо или само бордо, защото съм планирала това да са цветовете на моята сватба. И пак по същия начин искам текста на поканите да е на фона на наша снимка.

аз си ги правих сама.картона е от "сланчоглед" панделките си ги купих от магазин за платове,а вече снимката и текста си принтирах, режеш,лепиш и готово *THUMBS*

beb4o_bu:
 Благодаря ти Аби за хубавите предложения!На мен най-много ми хареса първото и за сега смятам да използваме него.

блясъчко:
Цитат на: maslinka в февруари 12, 2008, 18:14:23

аз си ги правих сама.картона е от "сланчоглед" панделките си ги купих от магазин за платове,а вече снимката и текста си принтирах, режеш,лепиш и готово *THUMBS*

maslinka, много са хубави поканите!! съвсем като купени, но по-хубави  :bravo: аз ще ползвам същия картон, също и бледозлатистия (пак от слънчоглед).. сърбят ме ръцете вече да ги почвам :)

d_petrovska:
Маслинка, страхотни са. Много ли е трудоемко? Моите покани трябва да са около 100 бр.
Картона на листове формат А4 ли се продава и от 1 лист колко покани се правят?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница