Украса на ресторант - 2 част
krasy_kosatkata:
и аз искам балони с хелий!!!
Знаете ли откъде мога да си поръчам в стара загора
Nina Style:
Цитат на: shaska в юли 09, 2008, 13:51:38
nasi искам 10 с хелии които да са бели и още 10 в розово и синьо дали ще стане да ги доставят и по колко парички ще излезе
Във асико и 101 балона ги доставят на място . Но като знам как съдират кожите на хората толкова пътни ще си начислят че направо ще ти се приплаче . Извини ме за израза ! Във града взимат 10 лв транспорт а за извън града ще е страшно . Пловдив - Копривщица е 70 км горе долу .
Nina Style:
Цитат на: krasy_kosatkata в юли 09, 2008, 16:14:06
и аз искам балони с хелий!!!
Знаете ли откъде мога да си поръчам в стара загора
Всяка Агенция която предлага украса на р-т предлага и хелии. Виж темата Булки от Ст. Загора .
shaska:
NASI нашия ресторант не предлага украса, украсата я правя аз....
Kiksi:
Аз като човек, близо до темата с балоните, да кажа, че 1-во не трябва да се доставят от много далече, защото в що-годе добро-състояние балоните с хелий издържат не повече от 10 часа и то пак зависи колко топло е, иначе се смаляват и клюмват и ако времето за транспортиране е много, рискът е голям.
По принцип фирмата на милото ги продава 1 лв. пълненето + цената на балона - примерно пастелните са по 0.30, но металиковите са по 0.60 ст. Това е ако си ги вземеш сам от магазина им, но ако искаш поставяне на място и аранжиране - се плаща още, ама не е много. Та зависи и от това. Със сигурност ще се намери фирма, която да го свърши, но за 20 балона да се разкарат до Копривщица - със сигурност ще ви ударят много с цената, затова търси от по-близък град да ги докарат.
Навигация
[0] Списък на темите