Ресторанти - 2 част
mirmar:
9. Ресторантът /не/ се ангажира с украсата на залата.
9.1. Клиентът се задължава, ако желае да предостави украсата за изпълнение на външен Изпълнител, да спазва условията за почистване на салона на Ресторанта във вида, в който е бил.
9.2. Забранява се залепването на материали, които биха навредили на повърхностите и стените на Ресторанта, както и употребата на запалими материали и опасни за здравето материали.
10. Всички останали положения, ситуации, претенции, които не са застъпени в настоящия договор, подлежат на обсъждане в духа на добронамереност и разбирателство.
Приложение 1
Заявка No
Дата Ден от седмицата
Брой порции Резерв Маса No
Час на сервиране
Клиент
Адрес Телефон
Меню
1. заб
2. заб
3. Заб
4. Заб
5. Заб
6. Заб
7. Заб
Лице, подало заявката
/Не ми излезе таблицата =]/
micedj:
MayaB, кога ще ви е сватбата в Панорама? Нашата е на 19.07 и ние бяхме очаровани от гледката, а и от отношението на управителя и персонала. *THUMBS*
MayaB:
Нашата е на 4 май. :danceg: ще се видим и с диджея тия дни :)
Juje:
Здравейте!
Обръщам се към вас с молба за идеи, информация и съвети.
Планираме сватба тази година (късно лято) и много ни се иска цялото тържество да е "изнесено" от София, т.е. да не подписваме в стандартна ритуална зала и да не сме в градски ресторант. Ще имаме гости от други градове и затова решихме, че ако можем да заведем всички на някое местенце с хубава природа и добри условия, ще е чудно.
Имате ли идеи и предложения за такова място, където да се настанят 40 човека и съответно да има ресторант с минимум 50 човека капацитет, да не е в град и същевременно да не е далеч от София?
Благодаря ви предварително! Надявам се да ми погнете да се ориентирам в пълната бъркотия на подготовката! @}->--
mirmar:
Здравей, без да съм ходила там /все се каним и все нещо става/- виж "Езерото в Костенец- пусках линка в темата за Св. Валентин. /сега ми изскочи от главата :[/ 70лв някъде е стаята, а природата е страхотна.
Навигация
[0] Списък на темите