Ресторанти - 2 част
KlaraFina:
Цитат на: Juje в февруари 21, 2008, 13:09:41
Здравейте!
Обръщам се към вас с молба за идеи, информация и съвети.
Планираме сватба тази година (късно лято) и много ни се иска цялото тържество да е "изнесено" от София, т.е. да не подписваме в стандартна ритуална зала и да не сме в градски ресторант. Ще имаме гости от други градове и затова решихме, че ако можем да заведем всички на някое местенце с хубава природа и добри условия, ще е чудно.
Имате ли идеи и предложения за такова място, където да се настанят 40 човека и съответно да има ресторант с минимум 50 човека капацитет, да не е в град и същевременно да не е далеч от София?
Благодаря ви предварително! Надявам се да ми погнете да се ориентирам в пълната бъркотия на подготовката! @}->--
Мисля, че в Драгалевци има такива местенца. Не съм ходила от много отдавна, но знам за едно хотелче, малко след драгалевския лифт, което беше много подходящо за сватби. А ако наемете и хотелската част ще стане приказна сватба.
lil20:
Цитат на: Juje в февруари 21, 2008, 13:09:41
Здравейте!
Обръщам се към вас с молба за идеи, информация и съвети.
Планираме сватба тази година (късно лято) и много ни се иска цялото тържество да е "изнесено" от София, т.е. да не подписваме в стандартна ритуална зала и да не сме в градски ресторант. Ще имаме гости от други градове и затова решихме, че ако можем да заведем всички на някое местенце с хубава природа и добри условия, ще е чудно.
Имате ли идеи и предложения за такова място, където да се настанят 40 човека и съответно да има ресторант с минимум 50 човека капацитет, да не е в град и същевременно да не е далеч от София?
Благодаря ви предварително! Надявам се да ми погнете да се ориентирам в пълната бъркотия на подготовката! @}->--
Цитат на: avva_stz в февруари 21, 2008, 13:18:34
Здравей, без да съм ходила там /все се каним и все нещо става/- виж "Езерото в Костенец- пусках линка в темата за Св. Валентин. /сега ми изскочи от главата :[/ 70лв някъде е стаята, а природата е страхотна.
Аз чух от познати лоши отзиви за там,но лично не съм ходила.
Защо не видите и на някое хубаво място в Бояна или Банкя?
Smileface:
Момичета токова съм тъжна :girl_cray2: :girl_cray2:,нашата сватба е на 21.06.08г времето си минава, а ние не можем да намерим ресторанта закойто си мечтаем там кадето ни харесва датата е заета другаде пък се оказва че салона е малък и няма да ни сабере.Вече какво ли не гледахме къде ли не ходихме
отчаях се вече дори мислим да отложим сватбата.........
Просто исках да си споделя с Вас...
Надявам се никои да не попада в нашата ситуация.
fidelia:
Smileface, ресторант за колко човека си търсите?
deni1709:
Цитат на: Smileface в февруари 21, 2008, 16:30:10
Момичета токова съм тъжна :girl_cray2: :girl_cray2:,нашата сватба е на 21.06.08г времето си минава, а ние не можем да намерим ресторанта закойто си мечтаем там кадето ни харесва датата е заета другаде пък се оказва че салона е малък и няма да ни сабере.Вече какво ли не гледахме къде ли не ходихме
отчаях се вече дори мислим да отложим сватбата.........
Просто исках да си споделя с Вас...
Надявам се никои да не попада в нашата ситуация.
миличка, как така ще отлагате сватбата - в никакъв случай :huh:, кажи за колко човека и кой град става въпрос, със сигурност ще намерите *THUMBS*
Навигация
[0] Списък на темите