Подарък за гостите като спомен от сватбата - 2 част
Арлина:
Според мен идеята е хубава, а и на семейство можеш да подариш две лаленца различен цвят. Така няма да се повтарят подаръците ;) Ако цената те притеснява, не бързай да ги купуваш и потръси още. Може да намериш на по-добра.
kleo_20:
аз лично мисля че на дву или тричленно семейство е безмислено да се подарява едно и също по няколко бройки =]на моята сватба на семейство по едно подаръче давахме!за какво на мъжа жената и 16годишния им син(например)да давам по едно за всеки *crazy*няма смисъл!!!но това е мое мнение!ако имаш 100 човека гости например доста от тях ще са по двойки така че няма да ти излезе толкова парички защото просто няма да купуваш за всеки поотделно
Арлина:
kleo, аз принципно съм съгласна с теб, но на нашата сватба всъщност ще има много малко женени двойки. Има такива, които не са женени и живеят заедно и много такива, които дори не живеят заедно. И не мога примерно на колежка от университета и приятелят и, с когото живеят заедно да подаря 1 подарък, а на друга колежка от университета, която седи точно до нея на масата и нейният приятел, с когото не живеят заедно да подаря 2. Осъзнвам, че ако не измисля нещо различно ще се поватарят, но няма как.
nikoleta9:
Цитат на: d_petrovska в февруари 26, 2008, 12:03:20
nikoleta9, може ли да пуснеш снимка и да кажеш от къде са :[
Ами няма как да пусна защото не съм ги купила но като си взема тел. ще ги снимам в магазина и ще ви кача да ги видите.Дано не ви е късно -ще е след 22 март.Извинявай за късния отговор но нямах нет дълго време :'(
А ето на какъв сайт попаднах има страхотни идеи направо не знам кое повече ми харесва.Някой го е показал но не помня кой-благодаря му все пак.
http://www.myweddingfavors.com
Alucinado:
реално погледнато, наистина няма смисъл в едно домакинство да има два еднакви подаръка, но пък е много по-лесно и за декорация и за организация, ако всеки получи подарък за себе си. Дали ще са различни за мъжете и жените или ще са различни по принцип - все е вариант. Ние сме се спрели на едни стативчета с различни пейзажи и ключови архитектурни забележителности, като ще имаме достатъчно различни на брой картинки, така че нито хората на масата да имат еднакви подаръчета, нито пък хората, които са в "една компания" (да речем).
Зълва ми беше избрала за тяхната сватба порцеланови обувчици - по една на семейство. Не знам как бяха сметнали как да ги наредят, тъй като нямаше определени места за сядане - хората бяха разпределени само по маси, но ми се стори, че се получи на двама души, седящи един до друг (без да са двойка, семейство или друго, предполагащо съвместно съжителство) да се пада едно подаръче. И така, много от гостите не си взеха подаръчетата, защото не беше ясно, че са си за тях - изглеждаха повече като декоративни елементи.
Но, всеки си избира за себе си :)
Навигация
[0] Списък на темите