ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
Арлина:
А мозайка от къде мога да купя? Пластелин сигурно също ще стане, но идеята за музайката повече ми харесва.
Супер сте, чудесни идеии ми давате :flower:
Rossistela:
Предполагам,че Фийби е имала като идея за мозайката тези цветни камъчета-продават се по магазините за сувенири,худ.магазини и някои цветарски,има ги в много цветове и могат да се комбинират много красиво в съд,не са скъпи *THUMBS*
fidelia,в поста ти го има отговора-в Слънчоглед със сигурност съм виждала от тези фини листчета!
fiibi_bg:
Arlina може и да боядисаш шишчетата зелени,за да изглеждат като стебълце на цветето ,а ако ти се и занимава защо да няма и едно-две листчета????Ако масите ви не са много си заслужава за няколко бройки да си поиграеш.............
krasunkata:
Arlina *THUMBS* варианта с цветето и шишчето е доста сполучлив. Ето няколко идеи от мен:
1. Можеш да увиеш шишчето с декоративен сезал (примерно в зелено, а защо не и в розово) или крепирана хартия(това е тая хатрия дето стои като намачкана и може да се разпъва)
2. Вместо шишче може да се използват и най- обикновени клонки от дърво: примерно няколко по-прави клонки отрязани на една и съща дължина които като снопче да се завържат на няколко места със споменатото вече лико; или една клонка (може и с маки разклонения по нея, където да се сложат листенца примерно).
3. За поставка ми хрумна една идея: малки речни камъчета към които да залепиш шишчето с безцветен силикон.
Прилагам няколко снимки на материалите за които говоря.
Успех при изработката и ще чакам с нетърпение снимки ;)
krasunkata:
Това е декоративния сезал за който говоря
Навигация
[0] Списък на темите