ДРЕБОЛИЙКИ - 2 част
Арлина:
Дали е достатъчно плътна тази еко почва? Много ми харесва как стои, дано да става. Ще пробвам. Благодаря за идеята @}->--
Rossistela:
Няма да успеят да се задържат в еко-почвата,особено ако съдът е плитък,а "дръжката" няма собствена опора,почвата е на топчета,чиято големина се определя от това колко време са стояли във вода.Иначе идеята е страхотна и би изглеждало доста свежо!
fidelia:
Цитат на: avva_stz в февруари 15, 2008, 09:28:08
Мацки, можете ли да ме насочите в какви магазини да търся лико? O_O Цветно по възможност. Трябва ми за връзване на поканите, проверих в една книжарница,ама не бяха убедени,че точно в книжарница ще го намеря...Къде да търся?Трябват ми около 40 метра все пак- не знам в цвтарски магазин дали ще ми продадат *crazy*
avva_stz, за София: защо не пробваш и в художническите магазини - на "Шипка" 6, в Слънчоглед на "Иван Вазов" и т.н. Там има много видове връзки - от хартиени, през найлонови до естествени материали, така че може и да намериш, каквото ти трябва! *THUMBS*
Аз пък да питам: на вълна сме *направи си сам* и търсим под дърво и камък естествени листенца за украса, прилагам снимка, за да спестя неумелите обяснения =] Трябват ни в зелено и не можем да издирим никъде!
fiibi_bg:
Роси и Arlina ако е в някакъв висок и тесен съд няма ли да се получи.Друго се сещам сега-ами ако се напълни в една чашка мозайка и в нея се бодне цветенцето?Мозайката е плътна и ще бъде стабилно,а и ще стои красиво в чашата.Отгоре вече може да се сложи един слой екопочва.
mirmar:
Много ми хареса идеята на Фийби за мозайката! *THUMBS* Освен това дървените шишчета могат да се забучат в пластелин, който да се увие в нещо *THUMBS*
А за ликото-свеки каза, че знае откъде да купим, но в естествения му цвят- ще пробваме как стои, ако не-видях тук в един магазин тъмнозелен шнур от сатен, ще правим с него и така! =]
За неразбралите- ликото е една връв..като сезалче едно такова...но е плоско самото то- представете си го като лента от хартия, но текстилна...нещо такова...
Навигация
[0] Списък на темите