Въпросче относно видеоператор,ди джей и фотографи?
MayaB:
Здравейте пак :), DJ-ят в Панорамата на парк хотел Москва се казва Димитър Филипов. Някой чувал ли е нещо за него, има ли впечатления?
Арлина:
Моята чуденка относно DJ приключи преди да успея да се притесня. Видяхме се с един, който ни направи много добро впечатление и въпреки, че не ни показа видео материал му платихме капаро. Дано да сме направили добър избор и да стане купон на сватбата :danceg:
Gerka:
Момичета, някоя от Вас имала ли е караоке на сватбата си :[
Ние много обичаме и доста се забавляваме, когато от време на време ходим :singer:
Ако някой може да препоръча изпробван DJ ..... ако ли не просто ако знаете, че някой да предлага @}->--
Е, ясно е, че няма да грачим през цялото време, но все пак :chee:
Brezel:
Герка не смяташ ли че след 4 ракий "Мало и голямо" ще се натиска на микрофона да изпълни Назад моме калино. според мен ше стане много голям хаос а и да не забравяме че не са много хората можещи да пеят (но пък са многото можещи да пият)
Gerka:
Ами, може би си права .... но пък ако се уговорим с DJ да не се прекалява .... това все пак е за по -забавно и разнообразие, а не за да се пее през цялото време .... :scratch:
DJ , които предлагат такава услуга сигурно ще ме посъветват как да стане, за да не се получи хаос .... а и аз си го представям в по - напредлала фаза на сватбата .... :\
Благодаря ти,Brezel за мнението все пак - не се бях замисляла за този аспект :)
Навигация
[0] Списък на темите