Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 20:20:29

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част  (Прочетена 198904 пъти)
 
dafni85
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 501



Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 26, 2008, 10:14:36 »

Гучи снощи направих рвцвпричката която ми каза за скумрийката *THUMBS*стана стархотно,а милото Oh my ... щом искаше да му сложа и за работа днес  :bravo:много ти благодаря  give_rose give_rose
А днес ще правя картофени кюфтета със гарнитура салатка,утре милото е наряд и няма да готвя  blush
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 4641



Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: февруари 26, 2008, 10:24:00 »

Ако има заинтересовани за рецептата на Rou да казват дали да я превеждам?
blushако не те затруднява blush и аз ще пробвам другата седмичка рецептата с рибата pardon
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #77 -: февруари 26, 2008, 11:48:26 »

Момичета помагайте,моля! Ще правя пресен спанак с ориз,искам и пресни гъбки да сложа.Как точно, в каква последователност.То май е елементарна манджа,ама като не съм правила Girl_hide
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: февруари 26, 2008, 12:24:56 »

здрасти мила.ето ти рецептата.измиваш спанака и го нарязваш.слагаш го да го кипнеш.после леко го запържваш с гъбките.запържваш една чаша ориз да стане прозръчен.в тава смесваш ориза със спанака и гъбките.слагаш черен пипер червен пипе и каквито подправки харесваш.добавяш 3 чаши и половина вода и слагаш да запечеш.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #79 -: февруари 26, 2008, 13:16:19 »

Благодаря  kiss2
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 26, 2008, 14:26:49 »

Мацки, дайте рецептичка за някакъв сладкиш с ябълки blush
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1863



Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: февруари 26, 2008, 14:31:25 »

beb4e,на втора страничка misskapriss е дала рецепта за "Най-вкусния ябълков сладкиш" Wink -виж,може да ти допадне good Аз съм правила нещо подобно и е много вкусно smile
Марианка,можеш да позадушиш преди това малко зелен лук/кромид/праз и моркови и после продължаваш по схемата на Гучи Wink Давала съм някъде в предишната темичка и моята любима рецепта за ориз със спанак-всъщност е подобна на тази good
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #82 -: февруари 26, 2008, 14:32:06 »

Мацки, дайте рецептичка за някакъв сладкиш с ябълки blush


Ето един много любим.
Разтапяш 125гр. масло в тавичка,отгоре нареждаш чаени бисквити,върху тях ябълки на кръгчета и заливаш с пандишпанено тесто.Печеш до готовност и поръсваш с пудра захар.

Вкъщи имам още един с настъргани ябълки,но в момента не се сещам за точната рецепта.Довечера ще я напиша.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1863



Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: февруари 26, 2008, 14:35:37 »

Охх,аз напоследък много хапвам кисели краставички с риба тон и зехтин-ммммм,такава вкусотия!!
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 26, 2008, 15:09:09 »

ето ти един сладкиш с ябълки и от мен.нарязват се изчистени и обелени ябълки на колелца.в една тавичка с размелизила захар с масло.поръсва се с канела.редат се ябълките плътно а отгоре орехи се поръсват.отгоре се заливат с пандишпанено тесто.пече до зачервяване.като стане готов се обръща и се сиропира.по желание може да се направи захарна глазура.сравнително лесен е и вкусен.
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2391


Mom of 2


Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: февруари 26, 2008, 16:58:07 »

аз май съм я позабравила тази темичка... та искам да споделя рецепта за най-лесното и най-крехко свинско, което научих от един готварски форум> Мъжлето си облизва пръстите всеки път!
Свинско по Румънски:
600-800 гр. свинско (може предварително да го оставите да се накисне в лимонов сок за 30-40 мин., ако имате време),
6-7 малки лукчета (или 2-3 по-големи)
няколко едри картофа (или 7-8 по-дребни)
белени домати (пресни или от консерва)
сол, чер пипер, червен пипер и други разни подправки, с които обичате месото.
месото се нарязва на дребни парчета и се нарежда в намазнена тенджерка, отгоре - малките лучета (цели или ако са по-големички на четвъртинки), отгоре картофите (ако са дребни цели, ако ли не нарязани на четири), отгоре доматите, всичко това се залива с чаша топла вода и се оставя да къкри под капак на слаб огън докато омекне месото и другите продукти. слагам го на огъня и си върша други неща. Става мамма мия!!!! good
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1128



« Отговор #86 -: февруари 26, 2008, 17:02:07 »

Ауууу, Фани, това ми е едно от любимите ястия на мама, правеше го като бяхме малки  yahoo Божествено е!

А как се прави пандишпанено тесто?
Активен
Natalia Borisova
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2243



Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: февруари 26, 2008, 17:48:34 »

Много вкусно ми звучи! мммм Задължително ще го пробвам!  good
Аз вчера реших да импровизирам и направих нещо като гювеч, но не точно. Имах само тиквички, моркови, лук, зелена и червена чушка, малко подправки, ама стана много хубаво, еее ако имах и патладжан щеше да стане още по-хубаво. За гарнитура на пътжолките стана супер.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #88 -: февруари 27, 2008, 08:43:18 »

А как се прави пандишпанено тесто?

За сладкиша,който бях дала по-горе разбивам 4-5 яйца,чаша захар,чаша и половина брашно,ванилия,бакплувер.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #89 -: февруари 27, 2008, 08:47:07 »

А забравиш да ви кажа за спанака.Понеже свеки беше обещала да ми го донесе и направо го сготви pardon но нейната рецепта не се покри с мойте очаквания.Направи го като манджа,сложи домати,червен пипер :\А аз исках ориза да ми е бял,ама айде.Следващият път ще си го направя сама както аз искам pardon
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines