Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 24, 2024, 01:10:33

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!! 2 част  (Прочетена 199028 пъти)
 
mariana
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1535



« Отговор #45 -: февруари 21, 2008, 12:36:45 »

Мацки-готвачки да ви питам каква е идеята на това печене в плик crazy Никога не съм виждала такова чудо  Girl_hide
Активен
maslinka
Заслужил майстор на спорта
***
Публикации: 3663



Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: февруари 21, 2008, 12:38:36 »

gucci мерси мила веднага извадих пилето да се размразява Wink
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 914



Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 21, 2008, 12:42:22 »


beb4e какво стана с ньоките пробва ли да ги направиш.

М не, снощи бяхме на гости. Може би събота- неделя ще ги пробвам Wink
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 21, 2008, 13:02:35 »

Мацки-готвачки да ви питам каква е идеята на това печене в плик crazy Никога не съм виждала такова чудо  Girl_hide
пилето а и зеленчуците стават крехки и месото не изсъхва а става сочно.пробвай и ще разбереш най добре.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #49 -: февруари 21, 2008, 13:51:19 »

Мацки-готвачки да ви питам каква е идеята на това печене в плик crazy Никога не съм виждала такова чудо  Girl_hide
пилето а и зеленчуците стават крехки и месото не изсъхва а става сочно.пробвай и ще разбереш най добре.
А те тва чудо откъде се купува и така ли се казва точно - плик за печене crazy Прощавайте за въпроса, но аз съм начинаещ готвач още  Girl_hide
Активен
gucci
Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 6319


Обичаме се!


Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: февруари 21, 2008, 13:53:38 »

Мацки-готвачки да ви питам каква е идеята на това печене в плик crazy Никога не съм виждала такова чудо  Girl_hide
пилето а и зеленчуците стават крехки и месото не изсъхва а става сочно.пробвай и ще разбереш най добре.
А те тва чудо откъде се купува и така ли се казва точно - плик за печене crazy Прощавайте за въпроса, но аз съм начинаещ готвач още  Girl_hide
Мила във почти всеки магазин ги има.Казва се Плик за печене на пиле.Има и по големи за огнешко.Има и такива за риба.Но почти във всеки магазин ги има.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1863



Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 21, 2008, 14:11:56 »

Няколко пъти съм готвила и аз в плик за печене-една ципура не знаех как ще е най-добре да я сготвя и я метнах в плика със зеленчуци.Също и едно "Пиле по студентски",но съм забравила рецептата...спомням си,че беше с лимон и зеленчуци crazy трябва да видя в тетрадката...
А вие пробождате ли плика тук-таме от горната страна?!Гери,ти дупчиш ли го?
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #52 -: февруари 21, 2008, 14:15:10 »

Благодаря ви за инфото  give_rose Ще потърся да си купя и да опитам нещичко  cook
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3502



Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 21, 2008, 17:29:43 »

Момиченцааа, помагайте - купих си броколи, яла съм в ресторанти и ми харесват но за 1-ви път взимам  blush та въпроса ми е как да ги приготвя/
Гучи мила, къде си? -дай идейки!!
Както и всички които знаят де  smile
Някой правил ли е и как, абе рецепти с броколи искам  blum good
Активен
divna
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 219



« Отговор #54 -: февруари 21, 2008, 23:44:43 »

Вероника,аз най-бързичко го приготвям в йената! Ако си взела прясно броколи-аз го разделям на малки "розички" и го бланширам за минутка-две! В йената редя ред лук на кръгчета,ред гъби на тънки филийки,ред броколи,ред топено сирене и пак всичко отначало! Може да счукаш и да прибавиш малко чесън! Слагам малко масло и заливам със сметана! Често слагам и пилешко филе,а последния път заимствах от една твоя рецепта и сложих кашу!стана супер!
За замразено броколи-потапям го за малко във вода ,за да се отпусне,а през това време задушавам моркови в малко масло! Прибавям броколито и като се задуши и то изстисквам един лимон! слагам много сол и черен пипер!
Давам и рецептата на любимата ми салатка в "Уго"! Обелваш и си нарязваш два домата.Броколито се накъсва на розички и се бланшира.В купа се слагат доматите,брпоколито,кубчета сирене и кашкавал,орехови ядки и се подправя със сол,зехтин и риган или босилек!  good
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #55 -: февруари 22, 2008, 10:06:17 »

Момиченцааа, помагайте - купих си броколи, яла съм в ресторанти и ми харесват но за 1-ви път взимам  blush та въпроса ми е как да ги приготвя/
Гучи мила, къде си? -дай идейки!!
Както и всички които знаят де  smile
Някой правил ли е и как, абе рецепти с броколи искам  blum good
Вероника, в старата тема за готвенето има доста рецепти с броколи. Ако не откриеш, пиши ми и ще ти пратя няколко  good

Аз вчера имах гости и направих за пръв път рецептата на prin4ipessa за Chili con carne . На госите ми им хареса smile и на мен също. Правих и зелена салтака с доматки, краставички и гъбки; картофки с коър и чесън; и си измайсторих едни много вкусни зеленчуци (гъби, бамбук, царевица, морков...)
Активен
Rou
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 273



« Отговор #56 -: февруари 22, 2008, 15:16:07 »

В почивката от диетата ми  give_rose ще се опитам да направя този сладкиш:



Ето я рецептата но на английски http://www.deliaonline.com/recipes/chocolate-mascarpone-cheesecake-with-fruit-and-nuts-served-with-creme-fraiche,1190,RC.html
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2771


Усмихни се!


« Отговор #57 -: февруари 22, 2008, 16:32:44 »

еее, този сладкиш е направо 1tongue !!!! но ми се стори трудничка за изпълнение рецептата, по-скоро голяма играчка докато се направи. Но сигурно си струва 1000% усилията. Ох, чак се разтреперах, толкова вкусно изглежда  blush
Активен
Rou
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 273



« Отговор #58 -: февруари 22, 2008, 16:55:48 »

Ще докладвам утре ... не ми изглежда труден но кой знае... една приятелка ще идва на гости а тя е експерт по сладкишите.

 Offtopic преди години живяхме заедно и тя като канеше гости на вечеря със седмици наред правеше сладкиши за да избере най-добрия... и беше много хубаво като се върнех от работа и си имах нещо хубаво в хладилника от нея  Girl_hide
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 684



Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: февруари 22, 2008, 17:49:39 »

Тази вечер мисля да сме на телешко месо с ориз....като предварително ще го обработя в тенджера под налягане, за да не стане сухо... pleasantry
Някакви други идейки за вечерно меню?
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines