Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 08:32:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За бременността - знаете ли??? 2 част  (Прочетена 177894 пъти)

m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 09, 2008, 16:02:50 »

Ми мисля ,че в определени граници не са опасни,но това само докито може да каже след преглед и осве ако нямаш някакви силни болки ,който са нетипични за месеца в който си.Аз за всичките 9-месеца имах само един период на тези контаркции които беше не повече от 7-8 дена в 7-мия месец .Но си пих Магнерода така профилактично и когато друг път усещах втвърдяване на корема.
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: април 09, 2008, 16:15:09 »

ох Благодаря Ви много ми олекна  good аз мислех , че  може да  енещо такова , но по добре да питам  pardon
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 18, 2008, 09:45:00 »

Да попитам мамите, случвало ли Ви се е бебо да се настани от дясната Ви страна , дори да Ви гъделичка tease
Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #228 -: април 18, 2008, 11:44:52 »

Ами....незнам какво точно имаш предвид..ами на нашия калпазанин краката са му изцяло  на дясната ми страна,...имам чуството че с някой ритник може да ми докосне мишницата вече tease...гръбнака му е диагонално на корема ми, а глава му е вече съвсем на онова място където трябва да е... КАк не се изгърбва това дете  crazy...ама щом му е удобно така..какво да го правя Girl_hide
Активен
amya
Професор
Публикации: 300

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 18, 2008, 13:08:49 »

Ние последно като се гледахме бяхме по диагонал и с гръб към корема(абе много странна поза). То кога трябва да почне да се разполага правилно бебка ?
Активен
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 18, 2008, 13:10:28 »

Да попитам мамите, случвало ли Ви се е бебо да се настани от дясната Ви страна , дори да Ви гъделичка tease
о на мен ми се случва да застава в най-необичйни места и да рита къде ли не, от ниско долу до под гърдите - може би ритат и с главата тия бебета- като Лечков blum
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 18, 2008, 14:01:00 »

При мен подритваше все долу тези дни започна доста да шава и все по нагоре го усещам tease Иначе си гледах корема как целия се местеше и беше странно застанал изпъкнал повече от дясно Oh my ... и започнах да усещам гъделичкане от там предположих , че си мърда пръстчетата yahoo или има дълги мигли като на мама и тати funnytooth
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: април 19, 2008, 10:48:36 »

О и наш малчо е все отдясно разположен, даже снощи отляво никой нямаше, само отдясно изцяло ми беше корема  funnytooth laugh :funny:направо ме дегформира това дете, ама явно така му е удобно и това си е, да не говорим че винаги ми стърчи нещо отдясно на пъпа - незнам колена ли са дупе ли е....ама е много смешно!
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 19, 2008, 11:31:52 »

Снощи доктора като ме гледаше  за разкритие каза , че е седалищно застанало  pardon то все така стои като ни преглеждат, но аз не се притеснявам така или иначе ще съм секцио girl_wink
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 22, 2008, 09:08:58 »

Имам един въпрос може да е глупав и да не му е тук мястото,за което моля да ме извините,но нещо не ми е ясно с тези месеци и гестационни седмици,ще ми се да знам по седмици в кой месец съм  help
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: април 22, 2008, 09:12:11 »

Дани ето тук има калкулатор по който да си изчислиш:

http://www.mamaibebe.com/calc.php

и тук също:
http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=809&Itemid=77

Поне доколкото аз знам гестационните седмици включват седмиците от последния ти цикъл, а се предполага, че бебето е заченато 2 седмици по късно. Значи смяташ в коя седмица си + 2 седмици.
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: април 22, 2008, 09:19:14 »

Съвсем се обърках,да и аз там изчислявам,но там е по седмици,а аз искам да знам месеците ох,сложно е  crazy
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 22, 2008, 09:24:11 »

Месеците май се изчисляват по първия ден на последния цикъл минус 2 седмици. Май в крайна сметка е по важно в коя гестационна седмица си , а не в кой месец.
Активен
m_a_g_i_vs
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1261

Сърцето ми се раздели на две....

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 22, 2008, 09:40:23 »

Имам едно питане и се чудя къде точно трябва да го публикувам ..ако не му е тук мястото то модераторите ще го махнат 

момичета ,искам да попитам какво точно представлява тази тапа ,която пада?Защото аз от вчера имам някакво такова зацапване нещо като бяло течение ама кафяво, а съм чела ,че трябва да е някаква слуз с по наситен свят така ли ?Моля и вече родилите мами на който им е падала тапата да споделят?Но пък ми е интересно че нямам никакви болки ,можели да пада тапата без болки ? Благодаря ви предварително 
« Последна редакция: април 22, 2008, 09:44:14 от m_a_g_i_vs » Активен
Мая
Сватбен ГУРУ
Публикации: 592

« Отговор #239 -: април 22, 2008, 09:49:17 »

Danitkaaa неразбрах какво точно търсиш, но ако е това.....дано съм помогнала

Маги аз идея си нямам още от тапи tease...но  май не съм чувала да е съпроводено с болка...а щом е нещо кафеникаво..най-вероятно е тапата good . Олии скоро ще се обебиш yahoo yahoo yahoo....НЯкй друга мама да помагааа help
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: