Всичко за кумовете.........
Kittcat:
А каква е тази традиция с пилето и тортата за кумовете. На самата сватбата имам пред вид?
nina_nikole:
Eli_m ако са ви много близки, мисля че не е проблем. Моето мило реши все пак неофициално да покани кума, а иначе мислим да ходим да ги каним както си е реда другия месец
Abii:
Цитат на: djd_vn в март 16, 2008, 20:41:47
Здравейте, искам да попитам едно въпросче. Преди около година бях свидетелка на една моя приятелка заеднос едно друго момиче. Сега тя и мъжа й могат ли да бъдат кумове на моята сватба?
Аз по принцип знам че за граждански брак няма проблем,така ли е?
Няма проблем разбира се че могат без никакви притеснения! *THUMBS*
Слънце:
Благодаря ви, че сте дали съвети по въпроса, който мен много ме вълнува - дали може да ти кумуват твоите кумци, защото аз много бих искала да поканим моите приятели, на които обаче ние бяхме кръстници. Те нямаха църковен брак, така че засега е ОК предполагам, но ако някога решат да си направят, ще трябва да си търсят други кумове :angry:
И в тази връзка още един въпрос - може ли да се поканят за кумове брат или сестра на младоженците? В смисъл то е ясно, че е разрешено, но дали има някакви обичаи, суеверия; от църквата разрешават ли? *crazy*
eli_m:
Цитат на: nina_nikole в март 17, 2008, 09:50:24
Eli_m ако са ви много близки, мисля че не е проблем. Моето мило реши все пак неофициално да покани кума, а иначе мислим да ходим да ги каним както си е реда другия месец
Ами те са ни най-добрите приятели! Ние мислим че не подозират, защото нямат брак. Но иначе са с две малки сладки дечица! :) Т.е. те са си семейство! Ах, много се вълнувам, нямам търпение да дойде събота!
Навигация
[0] Списък на темите