Всичко за кумовете.........

<< < (60/72) > >>

tonitta:
Така казват от църквата доколкото знам защото първия път се сродявате и вече втори път няма как да стане(май нещо такова беше :girlhide:),но се сещам,че имаше и друга подобна ситуация и в църквата им разрешиха(те вече всичко дават,ама въпроса е дали вие ще искате така...).Ние също нямахме църковен брак,защото кумовете ни са от турски произход,но за нас няма проблем,тъй като аз съм си запазила възможността за втори ритуал-този път църковен и втори кумове,най-вероятно моя кръстник(първия ми братовчед) и жена му,което ще е страхотно-второ тържество,втори кумове,повече веселба,повече роднини *YAHOO* *YAHOO* *YAHOO*
А колкото до подаръците-вие си ги познавате най-добре,а и може да ги питате(това е най-функционално според мен :girl_wink:)...
Успех! @}->--

djd_vn:
Здравейте, искам да попитам едно въпросче. Преди около година бях свидетелка на една моя приятелка заеднос едно друго момиче. Сега тя и мъжа й могат ли да бъдат кумове на моята сватба?
Аз по принцип знам че за граждански брак няма проблем,така ли е?

tonitta:
Естествено,че за граждански брак нямаш никакъв проблем,а за църковен сме коментирали по-горе :girl_wink:

azzura:
tonitta много ми харесва и на мен идеята за второ тържество ,убедена съм че ще е много весело пък и ще знам какво съм пропуснала на първото и се надявам че второто ще ми е изпипано до най-малката подробност  *THUMBS*

eli_m:
Ние мислим да поканим кумовете тази събота!!! Те дори и неподозират ;)! Дали е правилно да им идем на гости с всичките там неща... без да сме ги предупредили. Дали няма по този начин да се почустват така, че не могат да ни откажат?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница