Всичко за кумовете.........

<< < (5/72) > >>

mariya:
liubopitna, определено имате доста време още, но и аз не бих избрала двойка при която да не се разбирам с единия от тях *STOP* :\ ако не се семейство официално (както ми се струва, че е), можете да съчетаете твоя приятелка с приятелят, с който се разбирате така добре @}->--

Елена, това с интересите за съжаление го има, ама моето мнение е... :!

Stoikowa:
Здравейте...Имам един доста сериозен проблем.. Избрахме си кумата.. т.е тя е моя близка приятелка.. но неможем да решиме кой да е кума..Което ни претеснява доста защото остава месец :(  какво да направя...

Модерирано: Моля, те пиши на кирилица така ще е по лесно за всички

annastacya:
Няма те ли някои приятел на бъдещия ти съпруг, когото да помолите да ви стане кум? Мисля, че това, че кумът и кумата не са семейство или близки едва ли ще попречи на сватбата ви. Още повече, че нямате много време. Другият вариант е да оставите кумата да си доведе някои нейн приятел, но според мен това е по - лошият вариант, тъй като кума и кумата са почти толкова важни колокто булката и младоженеца. Това е мое мнение и по добре да заложите на някой, когото познавате добре отколкото на някои непознат.

Stoikowa:
повечето са в чужбина.. и просто няма как да се върнат.. Искат постоянно гражданство и така нататък... става много сложно имаме 1 като жариант.. но  е с турски произход и става по трудно за църковния брак.

DIVA:
Наистина не съм толкова добре запозната със ситуацията! =]
Определено в такъв случай е по-добре да е някой добър приятел на младоженеца...
Все пак ... непознат човек (от страна на кумата) да ви е кум е малко... рисковано...
Няма ли брат младоженеца да речем... Както на Аничка и кумува сестра и  =]

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница