Всичко за кумовете.........

<< < (4/72) > >>

kali_jj:
за мен е много важно кой ще е с мен на този ден. избрах най-добрата си приятелка и приятелят и. и с двамата сме много близки! останах приятно изненадана, когатомоят и нейният приятел си допаднаха и започнаха да излизат без нас! смятам че е много важно да се разбирате перфектно с кумовете си. всичко друго е без особенно значение.

mariya:
ние избрахме приятелско семейство :-*

моят съвет е да си помислите кои са ви най-близки, с кои се чувствате най-добре като се събирате  *DRINK* :dance:

Teo:
Цитат на: mariya в юни 23, 2006, 16:07:13

ние избрахме приятелско семейство :-*

моят съвет е да си помислите кои са ви най-близки, с кои се чувствате най-добре като се събирате  *DRINK* :dance:

Споделям мнението на Мария. Гледайте да си подхождате, понеже след време ще си ходите по гости, маси и т.н. все весели неща.

Успех с избора  *THUMBS*

liubopitna:
Благодаря на всички за коментарите. И на мен ми се иска най-близките ни приятели да ни бъдат кумове, но сложността на въпроса се състои в следното - момчето от приятелската двойка е страхотен приятел и много искаме той да ни е кум, докато момичето... }:->Никак не сме си близки с нея и не бих се чувствала добре, ако тя е кумата на сватбата ни, тъй като е някак си безлична и нямаме никакви общи теми на разговор. А в същото време те са двойка от няколко години и не може само единият да ни кумува... Та все още сме потънали в размисъл с моя мил годеник....
Но благодаря все пак за подкрепата! :)
До май 2007 г. има много време и смятам да го използвам активно за обмислянето на всички детайли и детайлчета около сватбата ни.

Elena:
Имаш достатъчно време, до тогава може да излезе ново предложение   :)
За тази двойка аз лично, не бих предпочела да ни са кумове и двамата след като не се разбирате. Няма начин да се харесате в последствие.
Имате доста време до май 2007, пожелавам ви успех. Много е важно кумовете да са забавни и приятели. А и понякога кумове се канят с някаква цел (интереси). Няма какво да се крие това  :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница