Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 22:08:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дата и час за сватбата
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
11
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дата и час за сватбата (Прочетена 59512 пъти)
Юлия
Баш Майстор
сем. Николови
Отг: Дата и час за сватбата
«
Отговор #30 -:
май 06, 2007, 09:15:18 »
Може да ви се струва скъпо, но я вижте по колко се пада на всеки танцьор да разделиш 180лв. Освен това и на тези двете които извършват церемонията. Мисля, че е нормално.
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #31 -:
май 06, 2007, 09:50:22 »
Nelkata, тези допълнителни таксии се плащат една седмица преди сватбата - тогава ни викат в ритуалната, да ни обяснят някои неща и да платим. А колкото до снимките не е съвсем задължително, но горе-долу така излиза - всъщност за видео мисля беше 30 лв., а за 13 броя снимки 60 лв. , а ако не искаш те да те снимат трябва да платиш 65 лв. сам за твой фотограф, а така поне и техни и твоя снима, и за това излиза горе-долу задължително. Ето какво точно пише на нашата бележка, която ни дадоха от ртуалната: фотостудио /ав.пл./ - 15 лв
видеовход - 30 лв
фотоправо - 60лв
Това е за Варна
Активен
Nelkata
Сватбар
«
Отговор #32 -:
май 06, 2007, 13:11:43 »
spirit,благодаря ти за информацията.Аз съм от София и за сега ми искаха само 60лв.,но явно след това ще трябва да се ходи до ритуалната и там ще искат още.
Ще видим колко,но все пак да си знаем.
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #33 -:
май 06, 2007, 22:47:02 »
spirit
няма да споря с теб, но на нас ни казаха че снимките от фотографа в ритуална зала са ни задължителни,че не можем да ги откажем
може и аз да не съм разбрала , но когато ги питахме да ли трябва те да снимат задължително казаха ДА
няма значение, така или иначе нашият фотограф ще е вътре
Активен
shtastliva
Сватбен ГУРУ
щастлива госпожа
«
Отговор #34 -:
май 06, 2007, 23:08:46 »
Може пък различните жени да представят нещата по - различен начин, защото то пак си излиза задължително, защото ако искаш само твой фотограф е с 5 лв по-скъпо отколкото ако се съгласиш на техния, и влезе и твоя
Само сега като си чета тая бележчица от ритуалната не мога да захапя какво е това фотостудио /ав.пл./ - 15 лв?
Активен
maslinka
Публикации: 3663
«
Отговор #35 -:
май 06, 2007, 23:15:50 »
аз като ставах кръстница,младоженците платиха такса за фотографа на ритуалната зала,а техния си беше вътре но никой не му даваше да снима,но пък гостите си снимаха
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #36 -:
май 07, 2007, 09:30:28 »
Цитат на: spirit в май 06, 2007, 23:08:46
Само сега като си чета тая бележчица от ритуалната не мога да захапя какво е това фотостудио /ав.пл./ - 15 лв?
ооо незнам трябва да погледна на нашата какво пи6е
Активен
maria_lakova
«
Отговор #37 -:
май 07, 2007, 09:37:07 »
На нас в София не са ни искали такива такси за фотограф и видеоопетратор
Струва ми се много глупаво това да задължават младоженците да плащат на техен фотограф! Не мисля, че имат право, аз бих се разправяла
Активен
Nelkata
Сватбар
«
Отговор #38 -:
май 07, 2007, 10:12:39 »
Ами да струва ми се много гадно да ти налагат разни техни фотографи.Може би всяка ритуална зала да има различни изисквания по този въпрос.
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
май 07, 2007, 12:56:29 »
На мен ми се струва, че всичко това с задължителното плащане на фотограф и оператор (който рабти на догов с ритуалната зала) е чисто изнудване и се определя от всяка ритуална зала индивидуално, т.е. не е задължително и който го смята за излишно и иска да си се довери на професионалист, който сам си е избрал, просто трябва да си потърси друга ритуална зала, защото злоупотребяват със щедростта на младоженците и техните роднини, който на такъв прекрасен ден не се замислят за финансовата час и плащат колкото им поискат
Активен
maria_lakova
«
Отговор #40 -:
май 07, 2007, 13:00:30 »
Цитат на: gerjo_k в май 07, 2007, 12:56:29
На мен ми се струва, че всичко това с задължителното плащане на фотограф и оператор (който рабти на догов с ритуалната зала) е чисто изнудване и се определя от всяка ритуална зала индивидуално, т.е. не е задължително и който го смята за излишно и иска да си се довери на професионалист, който сам си е избрал, просто трябва да си потърси друга ритуална зала, защото злоупотребяват със щедростта на младоженците и техните роднини, който на такъв прекрасен ден не се замислят за финансовата час и плащат колкото им поискат
Права си, но това че в София има няколко зали, не означава че и в другите градове е така
Не съм сигурна за всички, но в повечето градове има само по 1!
Активен
gerjo_k
Ентусиаст
«
Отговор #41 -:
май 07, 2007, 13:52:25 »
Да, това сигурно е така и в тези случаи, в които няма алтернатива е изтински рекет!!!
Но пък да не забравяме, че все пак това е истински ценен и неповторим момент, така че не си заслужава да се създават илишни отрицателни емоции
Активен
Nicky
Сватбар
«
Отговор #42 -:
май 14, 2007, 21:31:51 »
С наближаването на сватбата, почнах да се замислям за някои подробности. Когато си избрахме дата, още през януари и отидохме веднага да се запише, аз много държах на ритуалната зала в "Хиподрума", толкова е голяма и красива. Бяха заети часовете чак до август
и решихме каквото е, такова, там са 10 минути, не е кой знае какво. Избрахме залата на Лъвов мост. Сега като гледам снимки от сватби - тази в "Хиподрума" е направо приказна, а това е всъщност най-важния момент и снимките са толкова красиви
А нашата доколкото си спомням е една малка, тясна, тъмна
Започвам да се замислям за изнесен ритуал в ресторанта, ако не е прекалено късно. Вие какво мислите по въпроса?!
Активен
zaharche
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #43 -:
май 14, 2007, 22:32:00 »
Nicky
Недей да се тормозиш излишно.В крайна сметка по важното е че сте се решили на тази стъпка.
На нас заради изборите ни преместиха залата ,но то се оказа за добро.Бяхме си резервирали на Леге , в крайна сметка ще сме на Триадица.На лъвов мост съм бил на сватба и е доста прилично да ти кажа.
Междо другото аз съм младоженеца
,Кандидат булката си легна.Чао и успех
Активен
Nadya
Любопитен
«
Отговор #44 -:
май 15, 2007, 08:34:05 »
Не се пристенявай изобщо за Хиподрума, около залата всичко е разорано и кално, заради някакви нови строежи и една позната, която работи там се оплака, че вече никой не иска да си прави ритуала в Хиподрума. Така че всяко зло за добро
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
11
Нагоре