Сватбени етикети

<< < (6/70) > >>

Teo:
Супер са тези етикети.
2006-та бях на една сватба и на бутилките имаше такива сватбени етикети. ?яха много красиво и идейно направени. Докато се усетя, да си взема един за спомен и ....изчезнаха от бутилките...

fiibi_bg:
Може би е трябвало да ги раздадете на гостите ей така за спомен.И така и така са били напечататни! [:}То на човек все му хрумват разни неща като мине сватбата,но така можем да бъдем полезни на другите,нали  :girl_wink:

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: fiibi_bg в януари 17, 2007, 11:12:46

Може би е трябвало да ги раздадете на гостите ей така за спомен.И така и така са били напечататни! [:}То на човек все му хрумват разни неща като мине сватбата,но така можем да бъдем полезни на другите,нали  :girl_wink:

Даа, нали затова сме тук и споделяме!!! *THUMBS*

vanis:
Цитат на: Teo в януари 17, 2007, 11:10:45

Супер са тези етикети.
2006-та бях на една сватба и на бутилките имаше такива сватбени етикети. ?яха много красиво и идейно направени. Докато се усетя, да си взема един за спомен и ....изчезнаха от бутилките...

аз исках да използвам и канап (както при поканите)за декорация
бях го измислила и много добре щеше да се получи......

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: vanis в януари 17, 2007, 11:13:55

Цитат на: Teo в януари 17, 2007, 11:10:45

Супер са тези етикети.

аз исках да използвам и канап (както при поканите)за декорация
бях го измислила и много добре щеше да се получи......

vanis, може за някой друг повод да направиш подобни етикети, например за кръщене на бебе?... *THUMBS*

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница