Сватбени етикети
vanis:
аз бяха направила такива етикети .....но не успяхме да ги ползваме и много ме е яд :girl_cray2: :girl_cray2:
ето ги
fiibi_bg:
Е vanis!Много са готини!Защо не ги използвахте!И в тон с поканата ви!Супер са направо!
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: vanis в януари 17, 2007, 10:55:55
аз бяха направила такива етикети .....но не успяхме да ги ползваме и много ме е яд :girl_cray2: :girl_cray2:
ето ги
Еее, vanis, страхотни са!!! И са като поканите ви!!! *THUMBS* Е, не се ядосвай, но какво стана, та не ги използвахте?
vanis:
да, в тон с поканата бяха...защо...защотоооооо в последния момент смениха бутилките за ракията и етикетите били малко големички и не пасвали добре :girl_cray2: :girl_cray2:.....и си останахме без етикети,а много исках да има етикети...аз ако бях щях да ги залепя...ама някой го е домързяло явно....
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: vanis в януари 17, 2007, 11:07:59
да, в тон с поканата бяха...защо...защотоооооо в последния момент смениха бутилките за ракията и етикетите били малко големички и не пасвали добре :girl_cray2: :girl_cray2:.....и си останахме без етикети,а много исках да има етикети...аз ако бях щях да ги залепя...ама някой го е домързяло явно....
Ейй, че гадно и неприятно!!! :(
Навигация
[0] Списък на темите