Сватбено меню

<< < (4/89) > >>

DIVA:
Е, ние го имаме това в предвид, но гостите дали го имат  *db*
Щото повечето гости виждат потенциална възможност да се нахранят адски добре във всяка една сватба  =]
Разбире се, за здравето на младоженците  :D

Ирина:
Внимавайте с десерта, нека тортата да е лека. Много е важно! *THUMBS*

Katerina:
Определено идеалният вариант е шведска маса :)

Принципно нещата се разделят на няколко маси както следва : с ордьоври, със салати, с различни видове хлебчета, с основната храна като тя пък от своя страна може да се подраздели на групи с рибни ястия, с пилепко месо, със свинско, вегетарянско меню и т.н. Съществува възможност и сервитьорите да обикалят в началото с плата от хапки като така ще се спести маса с предястия и салати. Алкохола и безалкохолното също се подреждат на отделна маса, на която има персонал, който да обслужва гостите. Друг вариант за напитките е  да се назначи човек, който да предлага такива по масите през цялото време. След като уточните менюто в ресторанта от там би следвало да се погрижат за всичко останало.

Аз съм на мнение, че по този начин грижите са по-малко, а поканените ще останат значително по-доволни тъй като всеки има възможност да избира сам за себе си според вкуса и нуждите ;)

dgudge:
На нашата сватба на 20,08,2006 менюто бше много хубаво даже даваха и допълнително понеже някои гости не дойдоха P-( Имаше салата ,ордьовър,ястие и разбира се хляб,погача. Тортата ни беше шоколадова н атри етажа във формата на сърце , понеже аз не обичам сметана. Гостите много й се зарадваха защото на повечето сватби е сметанова, пък и беше много вкусна.Поръчахме я от едно място близо до София където излиза доста по евтино кат осе има впредвид че нашите гости бяха 120. Ако има нужда от свръзка ще я направя на драго сърце там си ги правят и може да си поръчате каквото искате и не излиза 1лв парчето а 0,50ст. =]

fiibi_bg:
Силно се надявам нашите гости да са доволни и да не съм сгрешила нещо в менюто,защото голямо обмисляне падна. :girlsigh:Не е много ексцентрично , но пък гостите ни са си българи и държат на българската кухня. :girl_wink:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница