Сватбата - голяма или малка?
Teo:
Цитат на: peshom в март 18, 2006, 11:42:53
Hi на всички. Значи присъствал съм и на големи (над 100 души) и на по-скромни сватби. Моето мнение е, че на големите сватби става веселба, но тя е всички останали, само не и за младоженците. Там те не могат да се отпуснат и са като пионки. Затова предпочитам по-скромен кръг. Но всеки си решава сам :)
Според мен се получава така, защото обикновенно младоженците участват в организирането на сватбата и по тоя начин се притесняват нещо да не се издъни. Това е голяяяяяма грешка.
Аз съм за голяма и пищна сватба, но младоженците дори и да не знаят какво ги очаква. Направо мечта.
cveti:
Цитат на: Teo в март 18, 2006, 11:51:40
Аз съм за голяма и пищна сватба, но младоженците дори и да не знаят какво ги очаква. Направо мечта.
Тео, здравей, какво имаш предвид ... какво ни очаква на сватбата или след нея :D Щото ако е за самата сватба...и аз нещо взех да се притеснявам от много хора, но пък ще има много подаръци :-*
Persiana:
Hi Teo. Съгласен съм с вас, но все пак за коя държава говорим?:) Тук сигурно ще са малко младоженците, които ще участват в сватбата само ей така. Иначе и аз съм за купооон, особено за масовата му част :P
jeni:
То ясно, че отстрани шоуто е много голямо:) Ама каква ли е тръпката да си главното действащо лице...хайде помагайте вече миналите от там, голямо ли е притеснението или то си е до човека може би...
Persiana:
jeni, сигурен съм, че ако си главното действащо лице ще ти е много по-добре едно скромно тържество с кумовете. Пак може да си направите страхотен купон;)
Навигация
[0] Списък на темите