Сватбата - голяма или малка?
LoveMeAgain:
И ние от 50 станахме 70. А младоженеца както искаше първоначално да сме не повече от 40, накрая каза "Трябваше да поканим още гости". Роднините ги ограничихме до първи братовчеди (наши, не на родителите) и останалите - приятели и колеги.
alexandrova_90:
Ние ще поканим 100-110 (имаме леки колебания затова бройката е +/-), от които едва ли ще дойдат всички, тъй като са с малки бебета и живеят далееч в чужбина :( . Иначе това са само най-близките ни приятели (40 човека), моите роднини и семейни приятели на родителите ми, с които съм израстнала и ги чувствам, като част от семейството, както и най-близките ми колеги (40 човека). Роднини и близки на приятеля ми (30 човека). Това са само наистина близки хора, с които общуваме, а не 2ри, 3ти братовчеди, които не сме виждали през последните 5 години, откакто сме заедно... Първоначално искаме да поканим до 80 човека, но като започнахме да изброяваме с конкретни имена, разбрахме, че бройката е невъзможна :) :girl_impossible:
lorka888:
Според анкетата нашата влиза в категория "Циганска сватба" 8P . Ще бъдат поканени около 200-210 човека,още се доуточнява бройката. От страната на мъжа ми около 140 човека, а от моята около 70.
alexandrova_90:
Цитат на: lorka888 в януари 14, 2015, 10:41:21
Според анкетата нашата влиза в категория "Циганска сватба" 8P . Ще бъдат поканени около 200-210 човека,още се доуточнява бройката. От страната на мъжа ми около 140 човека, а от моята около 70.
Важното е ти да нямаш проблем с това и да се забавлявате. Аз например полудявам от мисълта 200 човека да ме гледат и пипат, целуват аууу P-( Най-важното е как се чувстваме, щом сме ок няма значение от бройката.. (освен финансово хаха)
lorka888:
Хахаха, определено ме развесели с гледането,пипането и целуването :funny:. Не съм се замисляла за тези неща. Вярвам,че всичко ще бъде наред и няма да се чувствам неудобно.
Навигация
[0] Списък на темите