Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 19, 2025, 06:50:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: До каква степен се интересуваше половиката ви от подготовката за сватбата
Никак-"Всичко направихме аз и мама(свекъра и свекървата...)
Единственото нещо,което правеше,бе да критикува!
Даваше някоя и друга идея... smile
Помогна доста,но не беше особено заинтригуван!
Не мога да се оплача,свърши сам доста неща!
Всичко свършихме заедно!
Понякога се чудя,коя сватба подред организираше!Справи се с всичко перфектно и с огромно желание!!! smile

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Как половинката се включва в сватбената подготовка?  (Прочетена 96666 пъти)

tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: август 15, 2007, 13:03:29 »

Милички като ви "слушам" ми става много мъчно за това как се чувствате и в същото време оценявам какво прави бъдещият ми мъж за мен,защото макар много да помага и да се включва аз все му мрънкам за нещо,а явно именно благодарение на него се чувствам толкова спокойна и успяхме да се приготвим за 2 месеца!Дано да не звучи самохвално,но исках просто да кажа,че има и други мъже!А и каквито и да са ние си ги обичаме и за това ще си се женим,нали?
Дидка,Клео не се тревожете момичета и ние сме получавали покана в последния момент за сватба и честно казано въобще не ни направи впечатление,ние и без това я отворихме на самия ден,за да гледаме разписанието!Спокойно!А колкото до другите неща като тортата и някои детайли от украсата, то и ние не сме ги уточнили още,но то се прави буквално дни преди сватбата и всичко е ОК.Повярвайте ми помагала съм за много сватби и излиза,че повечето неща си ги уреждаш седмица по-рано.Имаш ли си дата и ресторант всичко е Ок и другото ще си дойде на мястото!
Успокойте се, за да сте най-красивите булки на своч ден!Надявам се,че след време ще се смеете на всичко това girl_wink give_rose
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: август 19, 2007, 18:35:31 »

Починахме си за 6 дена...какво да во кажа...по неговите думи той не се бърка в подготовката, защото знае че е много важен за мен, и не иска да съжалявам после че нещо е станало както той иска или от това как той го е нправил...всичко вече е наред...поне за сега

* DSC06076.JPG (74.75 KB, 584x778 - видяно 420 пъти.)
Активен
мимето
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #122 -: август 19, 2007, 20:02:54 »

И при нас е същото. Казва че не се бърка, защото после нямало да ми хареса и разни такива неща. Но вече почти приключих с подготовката за щастие /вече бях започнала да се побърквам от обикаляне, пазарене, избиране и т.н./
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: август 19, 2007, 20:39:18 »

и при мен е същото sad Казва че не се бърка за да не кажа после че нещо не ми харесва. А аз се нервирам , защото аз се нагърбвам с цялата организация  diablo Още много неща ни остават , а той казва че всичко е готово  Mad girl и какво толкова се впрягам  cray
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #124 -: август 20, 2007, 10:50:55 »

При нас е друга работата- той въобще не искаше украса, но каза че аз като искам няма проблеми. Да се занимавам с нея, да избирам каквото на мен ми хареса и така. Обаче сега ме пита- това защо е така онова защо е така- на мен не ми харесва ти за нищо не ме питаш.  Аз се чудя какво да правя  Girl_hide Направо понякога изобщо незнаят какво искат  Girl_sing Обаче ме остави каквото реша аз това да бъде, че за него украсата е нещо от което изобщо нямаме нужда  Girl_hide
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: август 22, 2007, 14:52:41 »

с моето мило си организирахме сватбата сами, той много ми помага и сега сме многооооо доволни от резултата на нашата организация girl_in_love
Активен
vlyubeni
Любопитен
*
Публикации: 22

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: септември 26, 2007, 17:45:15 »

Последните месеци съпруга ми са справи с почти цялата подготовка сам или поне с много малко мое участие. Чувствах се така изморена, че само давах идеи и обсъждахме това, което е направил, разговорите, които е водил, но цялата логистика беше от него. 
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: октомври 18, 2007, 09:03:10 »

Всичко си правех аз, и така исках - на него му казах ти имаш грижата за колата и алкохола и се наложи все да повтарям, а той да ми вика има време, а аз не обичам да тичам в последният момент. Всичко което ми хрумнеше го обсъждахме, навсякъде ходим заедно, но аз съм главният герой.
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: октомври 18, 2007, 09:33:13 »

:bravo:Значи накрая ти ще обереш овациите girl_wink
Активен
alice88
Гост
« Отговор #129 -: ноември 01, 2007, 14:47:05 »

Хайде сега да видим какво ще излезе!!!  tease
И недейте да лъжете,кажете си истината!   beating  blum
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: ноември 01, 2007, 14:53:52 »

аз първа ще кажа че милото не се интересуваше ама грсм *db*все ме сляташе за луда откачена и вманиечена и нямаше търпение да мине всичко!!!а последната седмица ми помогна като тичаше вместо мен че бях на работа  Oh my ... но пък иначе за всичко за което го молех получавах кофти реплики!помогна с взимането на нещата но н еи с организирането има!е да 2 дни преди сватбата сгъваше с м,ен сълфетки но и ругаеше crazy
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #131 -: ноември 02, 2007, 12:11:13 »

И моето мило ме смята за лудичка! А ние на всичкото от горе сме разделени! Той е в чужбина и ще си дойде направо за сватбата! И всяка вечер като се чуем по skype и аз почвам"това харесах....това измислих...." и той само ми вика:спокойно бе мило,ще се побаркаш до сватбата! crazy Ама въобще не сe замисля,колко ми е неприятно,че не е до мен ,за да си споделя с него,да се посъветвам...... angry Мъже!
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: ноември 03, 2007, 00:23:56 »

Аз мога вече да се похваля, че не самое шофьор ами  във всичко ми помага  good добре че сме двамата вече - сватбата е наше дело -идеите мои естествено  laugh
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 05, 2008, 09:57:42 »

всичко си подготвяме рамо до рамо, аз давам доста идеи, а той ги одобрява  Bravo за всичко се съветваме, ходим заедно на огледите по ресторанти, на срещите с dj, оператори, халки, украси. аз се свързвам с хората, а той се включва активно с въпроси предимно на срещите lol
не мога да пропусна и ценната помощ на свеки (ресторант, dj и други отговорни неща), и за жалост тя си дава по инерция да направи всичко останало, но това си е нашата сватба все пак  POMPOUS
Активен
ivana
Сватбар
Публикации: 284

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: февруари 05, 2008, 10:30:00 »

Тук вече ми иде да  Eeager,всичко си правя сама!Той изобщо не се занимава! shok  cray
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 16   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: