Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:52:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: КЪДЕ МИСЛИМ ДА РАЖДАМЕ!?!  (Прочетена 130152 пъти)

darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: март 26, 2009, 22:36:34 »

Ами аз като раждах преди 10 години пак си бях платила но за отношението на помощният персонал вече писах. Затова сега съм се настроила по същият начин. Но пък за професионализма на екипите в Шейново, с избор или без чувам само хубави неща. Дори на търсачка в бях пуснала и повечето мнения са положителни. ЗА професионализма, а иначе условията извън ВИП.....са лоши.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #256 -: март 26, 2009, 23:01:22 »

За професионализма в екипите - спор няма. Те са на частния и държавния фронт. С работа и четене се става добър. Интересното е, че помощният персонал / не визирам акушерките / е проблемното звено. Този персонал в частна клиника е нещото, което е по-различно от държавната. В частния сектор си върши добре работата, а в държавният не. При всички положения става въпрос за степен на трудово възнаграждение, но не е само това. "Контингентът" в държавната клиника е много разнороден. Нека да не се впускаме в подробности. Проблем е също броя на "пациентите". Както един сервитьор трябва да обслужва максимум 4 маси по 4 човека, така и един санитар може да свърши работата си до известен брой "нормални" посетители. Просто няма стандарт или ако има не се спазват нормите.
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: март 27, 2009, 08:33:42 »

Вчера тъкмо си коментирахме за "Шейново" и вижте на каква статия попадам тази сутрин - направо ми настръхнаха косите:
Съмнения за десетки изчезнали бебета в ”Шейново”

Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: март 27, 2009, 08:41:06 »

Боже,чета и не вярвам на очите си girl_impossible Кой знае къде са продали децата в чужбина и са си натъпкали джобовете,а сега всички мълчат girl_impossible
Просто нямам думи nea
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: март 27, 2009, 09:11:10 »

Звучи повече от страшно ! И къде контрола от страна на държвата ? Ами ако не се беше сменило ръководството миналата година щеше ли да продължи всичко това ????
Активен
virgin
Сватбен ГУРУ
Публикации: 573

Вече съм мами на две малки мадами!

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: март 27, 2009, 09:42:39 »

Pachoran само давам пример със Селена Пловдив - нямат и един кувиоз!!! смятам ,че е достатъчно smile

Мариана, не знам откъде си го чула, но това не е вярно. nea След раждането, беба престоя една нощ в кувиоз в Селена. Биха й антибиотик също така, заради проблем по време на бременността. good Радвам се, че си доволна от Торакс. Аз избирах м/у двете частни клиники, но накрая се спрях на Селена и също съм безкрайно доволна. smile

А това за Шейново е направо..... diablo
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: март 27, 2009, 09:57:41 »

virgin чула съм го от мами, раждали там, но се радвам безкрайно , че се оказва, че не е истина, защото такава липса е непростима. а за шейново и аз оставам без коментар  girl_impossible
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #262 -: март 27, 2009, 10:14:50 »

+ заснемане на раждането

Момичета какво е това заснемане на раждането, кой го прави и как точно се прави?
На всякъде ли се предлага (имам предвид частните клиники)?
Активен
silvani
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: март 27, 2009, 11:58:45 »

Когато постъпих да раждам в Шейново в приемната на смяна беше една супер зла жена, чиято физиономия никога през живота си няма да забравя....Понеже тогава с таткото не бяхме сключили брак - тя се обърна към мен с въпроса: "ТИ ТОВА ДЕТЕ ЩЕ СИ ГО ВЗЕМАШ ЛИ?". Няма да ви описвам в какъв ужас изпаднах тогава - казах си край...не съм си платила да раждам, незнам при какви хора ще попадна... След като родих се оказа, че детето е преносено поне 10 дни, независимо от това, че термина ми бе за 18.05, а раждането стана на 16.05. Не ми даваха бебето някъде около 9-10 часа след това и си казах: ужас, взеха ми го...чак като ми го донесоха се поуспокоих - видях, че си е моето бебче. Тази гадна акушерка ми нанесе голяма травма за цял живот...
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: март 27, 2009, 12:05:31 »

silvani ,това е наистина ужасно girl_impossible И толкова дълго да не ти дадат детето nea
Аз като гледах Такъв е животът и много се стреснах от това как акушерките разговарят с родилките и то в момента на контракциите  shok Хайде де сега ,ще го раждаме ли или какво и приказки от тоя род и с такъв ток,че... beating
Активен
silvani
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 27, 2009, 12:12:02 »

Навсякъде има и лоши и добри хора. Аз по-рано писах, че след тази "гад" попаднах на невероятен екип, на който много съм благодарна и да си призная честно не го очаквах...Слава богу, че всичко мина добре, детето порасна в момента е първи клас, с таткото миналата година направихме сватба...сега, ако се реша на второ дете, пак в Шейново бих отишла да раждам...като цяло съм доволна от това място. Преди три години влизах за операция там и акушерките, лекарите, санитарките дори се отнесоха много добре с мен...
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: март 27, 2009, 12:24:11 »

заснемането на раждането включва това как влизам в операционната, как протича операцията (без интимни подробности), първата глътка въздух на бебчо, първата баня, първото хранене и така до изписването Wink
Активен
lolita
Сватбар
Публикации: 205

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: март 27, 2009, 19:06:40 »

Привет на всички!
 Бих искала да изразя мнение относно болницата, в която родих първородния си син. Това е болница Токуда и искам да ви посъветвам, всеки които има възможност, да роди в тази болница.
Стига да можете да си го позволите финансово ще останете очаровани, както от условията, така и от отношението не само на следящият ви лекар, но и на целият персонал на родилно отделение и неонатология. Когато постъпих в болницата, за да раждам през месец декември на 2008 година бях ужасно притеснена. Само на следващият ден, когато беше операцията ми / тъй като раждах секцио/, вече напълно спокойна, влязох с усмивка, родих и излязох с усмивка, само и единствено благодарение на цялостното добро и внимателно отношение на целят персонал и добрите условия. В деня, в който ни изписаха аз не исках да си тръгвам, за първи път аз бях щастлива и спокойна в болнични условия, които по - скоро наподобяваха хотелски. Раждането е най- щастливият миг в живота на една жена и за да не бъде опорочен ние трябва да  получим голяма подкрепа и мило отношение, поради което аз с две ръце ви препоръчвам болница ТОКУДА. good
Активен
elf
Ентусиаст
**
Публикации: 138

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: юли 07, 2009, 14:47:42 »

Здравейте и от мен  Xixixi  Ние с милото стигнахме до решението, че ще раждам в болница Вита. Чух доста положителни неща за там и определено ще съм ви благодарна ако споделите някое наблюдение  give_rose
Активен
Scarlett
Сватбен ГУРУ
Публикации: 681

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юли 10, 2009, 08:54:47 »

elf, а при коя докторка ходиш там? Аз съм при Кълвачева, обаче още нямам опит с раждането. Мисля, че изборът ти е добър. Две мои колежки заведох при същата лекарка - едната вече гушка беба, другата я чака следващия месец.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: