Организация на сватбата от чужбина!!!

<< < (105/106) > >>

Nina Style:
Цитат на: Mellie в август 27, 2016, 00:00:14

Леле, то сериозна била работата с резервациите! Аз досега не се бях интересувала и мислех, че е рано от сега да се организирам.  O_O  :[

Изобщо не ви е рано. В София най-вероятно е още по-натоварено. Не че ще останете без ресторант или друго, но въпроса не е в компромисите, когато това, което харесвате е заето. :) :) :)

Nijolovateddy:
Цитат на: Nina Style в август 26, 2016, 23:45:45

Колкото до запазването не само на ресторант, а и на видео,фото, дж, агенция и др.. всичко се случва от 6 месеца до 1 година по-рано тук в БГ. В Пловдив за 2017 вече почти няма ресторант със свободни съботи например.  

O_O O_O O_O
Още сме август 2016 а казвате че почти няма свободни съботи в Пловдив? Ние с мъжът ми мислехме тази година но плановете ни доста се объркаха и остана за 2017 в Пловдив. Проблема е че нямаме дата на 100% и мислим до края на годината да сме решили и да потърсим агенция тъй като няма да имаме възможност да си дойдем до БГ за организацията. Аз си мислех че има време, но сега като прочетох коментара ви и се притесних че може би трябва да побързаме с решаването на датата и избирането на ресторанта.

:girl_impossible:

Neven85:
Ние също организирахме всичко чрез агения,защото също не живеем в Пловдив. Страшно сме доволни и ни спестиха  толкова време и пари, защото ние нямаше как да пътуваме постояно.  С агентката си пишехме почти всеки ден на  viber.

Nijolovateddy:
Цитат на: Neven85 в август 28, 2016, 21:12:26

Ние също организирахме всичко чрез агения,защото също не живеем в Пловдив. Страшно сме доволни и ни спестиха  толкова време и пари, защото ние нямаше как да пътуваме постояно.  С агентката си пишехме почти всеки ден на  viber.

Neven85, би ли споделила коя агенция си ползвала?

Nijolovateddy:
Momicheta da popitam i tuk, mislq che po bih mogla da polucha preporaka. Tarsim si fotograf i videooperator of Plovdiv i raiona. Ste preporachate li nqkoi ot koito ste dovolni? Blagodarq vi  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница