Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 21:46:36

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Кое е по-скъпо роклята или костюма?
роклята - 47 (77%)
костюма - 0 (0%)
еднакво скъпи са - 14 (23%)
и двата са под наем - 0 (0%)
друго - 0 (0%)
Общ брой гласове: 61

Страници: [1] 2  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Защо нашата рокля е по-скъпа от неговият костюм?  (Прочетена 9923 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« -: ноември 28, 2006, 12:19:42 »

Аз ли съм единствената , която се е излъгала та не е похарчила достатъчно пари за роклята си? :girl_wink:Четейки много от темите във  форума се убеждавам все повече , че сме готови да дадем луди пари за "нашата " рокля ,искаме тя да бъде уникална и незабравима!И имаме право ,разбира се! *YAHOO*Искаме този ден да бъде нашата приказка!Но не е ли този ден и неговата приказка.И ако ние сме принцесата , дали на него не му се иска да е принца? :girl_wink:Сигурно и той иска нещо специално и непоеторимо за този ден , но просто те милите най-често незнаят какво трябва да носят ,не са в кракк с последните модни тенденции , не търсят костюми  в интернет ,рядко пишат във форуми.Те просто разчитат на нас,както ги облечем така ще бъде! ;)Незнам дали е така само при мен, вие ще кажете?Но на моят любим цялостното му обличане струваше 400 лв , а моето 200 лв.Не съжалявам!Това си личи и на снимките! girl_wink good
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #1 -: ноември 28, 2006, 14:16:59 »

права си Фиби,до принцесата трябва да има принц,със самочувствие,
мойта рокля струва 250 с воала 280 а костюма на младоженеца е 215лв +55лв за риза и вратовръзка,ще излезнем на едно ниво,без да смятаме другите неща....
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: ноември 28, 2006, 14:18:38 »

Ами това е много хубаво vanis! *THUMBS*Според трябва да сме равнопоставени за това , като за всяко нещо за което се борим! Girl_sing
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #3 -: ноември 28, 2006, 14:20:17 »

така трябва разбира се Dance2
Активен
DIVA
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

« Отговор #4 -: ноември 28, 2006, 14:25:08 »

А защоо неее  blum  biggrin
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #5 -: ноември 28, 2006, 14:28:55 »

А защоо неее  blum  biggrin

Просто ми дожаля за него!Ние сме дни такива коконки,а те милите............. crazy и само чакат какво ще им кажем и това правят /това относно сватбата де/ hiphip
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #6 -: март 31, 2008, 22:14:03 »

Много зависи за какви костюми и рокли говорим,защото един хубав костюм , особено ако е марков е минимум 1500 лева. Мъжът ми трудно си намира свестни костюми за ежедневието, а какво остава за сватбата. просто зависи кой какво търси.като добавим и хубава риза, вратовръзка и обувки и то станало колкото една хубава рокля smile
Активен
Tinks
Любопитен
*
Публикации: 40

« Отговор #7 -: април 03, 2008, 11:44:15 »

Мисля, че е най-вече, защото на мъжете не им пука много много... има някои на които им де, но все пак за мнозинството облеклото не е чак от кой знае какво значение... нито много разбират от качество... Изглежда ли ок, за тях е достатъчно (в повечето случаи).
Активен
lilsan/Лили
Професор
Публикации: 439

Любовта е поезията и слънцето на живота!

Моят сватбен албум

« Отговор #8 -: април 03, 2008, 11:54:13 »

При нас горе-долу цените се уеднаквиха. Разликата в цената между моята рокля и неговият костюм беше някъде около 200 лв. (без обувките ни). Според мен е нормално роклята на булката да е по-скъпа от костюма на младоженеца. Все пак за ушиването на една рокля отива повече материал, а и мисля, че играчката е повече. blum
Все пак не е важно кое колко струва, а младоженците да се чувстват красиви и специални! LOVING
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #9 -: април 03, 2008, 14:01:20 »

зависи от самият младоженец,колко е капризен :NECKTIE:но съм и съгласна с мнението на lilsan,че роклята е по-трудна за изработка ,материял и добро качесво,както и че при нас в повечето случай се изисква и преработка,т.е по прецизни сме и търсим съвършенството :ugly:което не е никак лошо good
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #10 -: април 03, 2008, 17:06:52 »

А защо неговата кола е по скъпа от моята? blum

Просто всеки държи повече на определени неща. Аз по принцип харча повече за дрехи от него, но пък не изпитвам нужда да си сменям фотоапарата, компютъра или колата непрекъснато.
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #11 -: април 03, 2008, 23:00:00 »

аз не съм съгласна, че рокля се шие по-трудно от костюм. И съм сигурна, че всеки който разбира от шиене ще ме подкрепи.
Не напразно добрите шивачи на мъжки костюми са много по-рядко срещани от добрите ателиета за рокли.
За цената на платовете съм съгласна, че различните дантели и други материали подходящи за булченски рокли са по-скъпи (ако става въпрос за качество).
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #12 -: април 11, 2008, 09:01:51 »

При нас роклята и костюмът са на почти еднаква цена.
Активен
Месечинка
Ентусиаст
**
Публикации: 77

Моят сватбен албум

« Отговор #13 -: май 14, 2008, 20:36:51 »

Костюмът беше по-скъп по принцип. Но го взехме от магазин на близки и ни направиха голяма отстъпка, тъй че излезе  по-евтин.
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #14 -: май 14, 2008, 22:13:16 »

pardon ами ние и двамата ударихме хиляда лева, аз с 36 лв. над неговите, но бих казала, че излязохме еднакво скъпи  pardon

предимството на мъжа ми е, че може да си носи костюма след това на работа (той милия с костюми ходи и на сватбата ми викаше "оф с тези дрехи все едно от работа директно съм дошъл на сватбата си"  huhhuh.gif), докато моята рокля "леко" не се връзва да я сложа където и да е повече  cray
Активен
Страници: [1] 2  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: