Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 06:45:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булчински рокли
Страници:
1
...
252
253
[
254
]
255
256
...
301
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булчински рокли (Прочетена 1663736 пъти)
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Отг: Булчински рокли
«
Отговор #3795 -:
октомври 24, 2007, 15:05:20 »
Уоууу, много добър избор Валентинка, мисля че в бяло ще е още по красива
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3796 -:
октомври 24, 2007, 15:09:31 »
Мерси Вероника. Да ви кажа, видях един албум тук и роклята на булката е не6то подобно, но незанм кои и е ника
. Иска6е ми се да я питам дали е 6ита и къде...булката е Зоя, познава ли я някои?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #3797 -:
октомври 24, 2007, 15:10:25 »
мила роклята е много стилна и в комбина с прическата ще си трепач!!!аз обожавам нестандартните решения и мисля че тази рокля е наистина като за теб!!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3798 -:
октомври 24, 2007, 15:13:43 »
Благодаря ви мили4ки,
знаете ли дали 6те мога дас и намеря такава в БГ (нали не сум тук и все о6те не съм в те4ение...
)
или 6те трябва дас е 6ие?
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #3799 -:
октомври 24, 2007, 15:18:09 »
най-вероятно ще шиеш сладкиш
ама да не те плаши това дано да попаднеш на свестни и можещи хора а останалото е....просто сбъднат сън!!!обиколо малко поразпитай принтни я покажи я веднага ще разпознаеш опитните шивачи!!!!!само като я видят и ти вече ще знаеш можеш или не да им се довериш!ако пък я намериш готова ще е супер но все ще има нещо което да не ти пасва или харесва и от опит!няма смисъл да преправяш вече готовото защото става като счупена и залепена ваза има дефекти винаги!ако се стига до това по добре изцяло ший така ще си спокойна много повече!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3800 -:
октомври 24, 2007, 15:19:26 »
а в самите салони ли 6ият или?
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3801 -:
октомври 24, 2007, 15:20:32 »
Интересуваме София...или стара загора, нопредпо4итам София
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #3802 -:
октомври 24, 2007, 15:23:32 »
ами обикновено има малки ателиета близо до салоните!в моя случа в Благоевград
но не се притеснявай мила!и аз бях много наплашена че няма да стане добре а накрая се оказа че много булки са искали да обличат моята рокля преди да си я взема
P-(коеот значи че се е харесала!!!ти си потърси готова ако ли не си дай поне месец и половина за шиене!убедена съм че накрая рокята ти ще е приказна!!!
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3803 -:
октомври 24, 2007, 15:26:55 »
Мерси за куража Клео. Аз се прибирам еи сега на 3-ти и 6те трябва направо да я поръ4ам, за6тото после 6те се вурна само седмица и 1/2 преди сватбата и едва ли 6те я видя завур6ена
...и ако не добре
Активен
nori
Ентусиаст
Публикации: 67
«
Отговор #3804 -:
октомври 24, 2007, 15:35:10 »
valentinka ако ми позволиш бих искала да ти дам няколко съвета относно роклята която си ни показала, като човек занимаващ се с текстил ще ти кажа колкото по тъмни нюанси използваш толкова ще изпъкват гънките и декорациите с мъниста и цветчета, и ще добавя че тази рокля изисква ръчен труд и много качесвени материали за да изглежда както на снимката и мисля че трябва за наблегнеш на утвърдени булч. салони или професионалисти и само от опит ще ти кажа че аз мойта си я ших по модел на maggie sottero/виждаш я всъщност в профила ми/ в асеновград /защото смятам че истинските професионалисти са там/ в екстраваганца и въпреки чудесния труд не се получи както я исках. В бг просто няма такива материи, но виж Романтика внасят на итал. фирма Еди К и роклите наистина са супер но за поръчка искат 3 месеца а аз нямах толкова време
май много дълго стана но ако искаш още информация ще продължа без проблем
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3805 -:
октомври 24, 2007, 15:56:13 »
Нори, продължи!
На мен това ми е осножното претиснение, т.е., 4е няма да стане съ6тата и, 4е 6те остана разо4арована. За цвета съм съгласна, за6тото съм я виждала в бяло и е истина, 4е детайлите изпъкват по-малко.
ази е френска, на Matrimonia (Dani pour Alain) и струва 1400€, а на мен не ми се дават толкова пари...
Активен
nori
Ентусиаст
«
Отговор #3806 -:
октомври 24, 2007, 16:19:03 »
ами мойта с целия ръчен труд/тук включвам цветята които бяха ушити отгоре върху дантелата/ ми излезе 450 лв, като цялата беше в дантела 45лв. метъра и с шифон, но дизайнерките имаха страхотна дантела която беше 200 лв. метъра и с нея щеше да стане същата, обаче 2 метъра дантела, сатен, цветя ръчно изработени, обръчи и целия труд щеше да е около 1000-1200 а за мен това доста скъпо за булченска рокля/не че не си заслужава но аз нямям толкова излишни/ пак се отплеснах и продължавам бях в Романтика и им знам всичките материи, не мисля че те ще могат да ти я направят, всъщност при твойта рокля имаш сатен него без проблем ще го намериш кач., после имаш шифон който го има хубав в бг но почва от 150 лв. метъра, и след това имаш камъчета, цветчета и двете в комбинация както виждам от снимката тук вече се иска здрава шивашка ръка и честно казано не мисля че ще можеш да си намериш същите декорации, трябва те да ти измислят нещо друго и там вече идва като моя вариант същата ама не точно същата. В никакъв случай не искам да поставям всички под общ знаменател или най-малко да те обезкуражавам, но за по-евтин вариант гледай модел който няма да изисква толкова декорации а по-скоро е вариации от платове и форми от платове има много такива модели и аз мога да ти пратя много, в никакъв случай не казвам че няма да ти я напрвавят твойта но за същата трябва да разчиташ на Виргиния Здравкова например. Но не се предавай това са приятни емоции, аз имам около 1500 модела свалени от мойто разглеждане и пак продължавам защото същата тръпка пак ме обзема
айде топката пак е в теб
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3807 -:
октомври 24, 2007, 16:24:07 »
Аз съм склонна да да дам-и това ми е горната граница-1000лв, не пове4е! Ако има6 желание ми пусни на мейла снимки на рокли, аз в момента само това правя и 6те ми е интересно да по разгледам
Както бях писала по-горе, не живея в бг и 6те се връ6там на 3/11 до 12/11!!! Голямо ти4ане 6те падне
Активен
nori
Ентусиаст
«
Отговор #3808 -:
октомври 24, 2007, 16:29:09 »
сега щте ти пратя на мейла, но за тези пари ще можеш да си я ушиеш същата/ не гарантирам естествено/ но без поне 2 проби няма да стане, а защо не разгледаш там където си както за платове, декорации и т.н сигурна съм че има по-хубави неща от наште
Активен
Valentinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3809 -:
октомври 24, 2007, 16:39:02 »
Има, но са много, много скъпи, а стигне ли се до 6иене, става стра6но
Активен
Страници:
1
...