Сватбените чаши

<< < (15/86) > >>

didibaby:
Цитат на: Smurfieta в февруари 21, 2007, 01:12:40

Ние си избрахме чашите, но ще ги купят кумовете, ще спазим традицията, а и мисля че са около 26-30 лв. двете.
От пръв поглед си ги харесахме, сигурно защото се открояват отдалеч. Изглеждат като метални, непрозрачни, но всъщност са от опушено стъкло :CHEERS: В един магазин видях и такава чаша за църква, та ще ги направим комплект  :bravo:

Това е страхотна идея, че ще си направите комплект от чашите. И аз все се опитвам всичко, което купувам за сватбата да си отива или да е комплект, за да мога да си ги подредя след това.

Ели .:
ето от мен няколко варианта - фаворит са ми тези с розовото "столче"  :) :)

Ели .:
още  :look: :look:

geri84:
Момичета,аз пак имам въпросче  =] Става въпрос за чашите в ритуалната зала.Сватбените чаша трябва да са само две,нали(за мен и за моето злато)?А за кумовете и за гостите обикновени чаши за шампанско или и техните трябва да са по-специални?Знам,че бутилката също трябва да е украсена,но прочетох някъде тук,че шампанското оставало в съвета,така че май ще го пропуснем това.

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: geri84 в февруари 22, 2007, 13:59:13

Момичета,аз пак имам въпросче  =] Става въпрос за чашите в ритуалната зала.Сватбените чаша трябва да са само две,нали(за мен и за моето злато)?А за кумовете и за гостите обикновени чаши за шампанско или и техните трябва да са по-специални?Знам,че бутилката също трябва да е украсена,но прочетох някъде тук,че шампанското оставало в съвета,така че май ще го пропуснем това.

За Ритуаллната зала трябват чаши само за теб и твоето злато, заникой друг!!! :CHEERS:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница