Сватбените чаши

<< < (14/86) > >>

didibaby:
Цитат на: maslinka в февруари 08, 2007, 23:19:59

ох ами немога аз така.ще ми е неудобно ако си харесам примерно чаши за 100-200 лв да задалжа момичето да ги купи.

Аз също сама си купих чашите.

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙:
Цитат на: maslinka в февруари 08, 2007, 23:19:59

ох ами немога аз така.ще ми е неудобно ако си харесам примерно чаши за 100-200 лв да задалжа момичето да ги купи.

Нашите кумата ги избра сама, а после като ги видяхме и бяхме ohmy, много ни харесаха!!! *THUMBS*

Но както си решите!!! :girl_wink:

a:
видях една реклама на сватбени чаши във формата на сърце разделящо се на две половинки в един магазин на ул.Иван Шишман в София но беше затворен в неделя ако някой ги е гледал може ли да ми каже колко струват

maslinka:
Цитат на: anichka82 в февруари 19, 2007, 22:59:03

видях една реклама на сватбени чаши във формата на сърце разделящо се на две половинки в един магазин на ул.Иван Шишман в София но беше затворен в неделя ако някой ги е гледал може ли да ми каже колко струват

Smurfieta:
Ние си избрахме чашите, но ще ги купят кумовете, ще спазим традицията, а и мисля че са около 26-30 лв. двете.
От пръв поглед си ги харесахме, сигурно защото се открояват отдалеч. Изглеждат като метални, непрозрачни, но всъщност са от опушено стъкло :CHEERS: В един магазин видях и такава чаша за църква, та ще ги направим комплект  :bravo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница