Сватбените чаши
Gery79:
Цитат на: aniiii8 в февруари 10, 2008, 10:37:16
Gery79, тези вторите са страхотни. Аз харесвам ето тези ,но незнам как биха могли да се украсят
Ани,не мисля че за чашите коити си харесала е нужна украса.Една сатенена панделка в червено или бордо да ги свърже заедно и това е.Мисля че ефекта на чашите които си харесала е сърчитцето и ако ги украсиш то ще се загуби или ще стане много притруфено.
Ели .:
Mim4ok чашите ви са много красиви !!!!! :) - честито
Гери вторите чаши са ми слабост тъй като щях да купувам тях - бяха около 120 лв. и ми казаха, че долната част била ковано желязо, но не ги купих тъй като бяха последни и едната чаша беше спукана, но са страхотни и много нежни !!!! :)
Ани аз мисля като гери, че с една панделка в долната част на столчето и са готови чашките, сърчицето много ги отваря !!!!!! :)
Gery79:
Оф да ви се оплача.Всичките ония чаши дето ви ги бях пуснала матиас не хареса ни една.Обаче забелейете той какво си харесал. В Швеция има една фирма и се казва Orrefors.Tе правят ръчно всичките си продукти.Та и там има сватбени чаши един модел. Мнохо хубава и стилна линия и на столчето вътре едно нежно пръстенче с диаманти.И аз ги харесвам ама как да дам 3 пъти повече пари за тях. Те и на мен ми харесват пък и тък момичетата казват че чашите са тия които остават от всички приготовления. Само ме е страх ако се счупят но то има такъв риск със всичко а и от магазина казват че ако се случи поне оставате с диамантен пръстен след това :bravo:
Gery79:
и една от по-близичко
Gery79:
А сега се оказа 4е на пръстен4ето било гравирано на латински- Amor Vincit Omnia "Love conquers all" - Любожта побейдава всичко- супееер готино *YAHOO*
Навигация
[0] Списък на темите