Сватбените чаши

<< < (78/86) > >>

divna:

Цитат на: Gery79 в февруари 09, 2008, 20:41:11

.Днес цял ден се опитвам да си харесам чаши от интернет и направо се очаших. Искам точно нещо изчистено и жсе пак оригинално.Писнало ми е от тиа чаши с напръскани с брокат или квото е там ама сега ще гледам и ако мога да си купя от интернет а ако не стане като се прибера в България.

http://www.svatbata.com/glasses/gourmet.htm
Gery79 виж тук! От сайта няма да можеш да добиеш много голяма представа,но като си дойдеш обезателно иди и разгледай! Има уникални неща! Последния път гледах страхотни чаши със сребърен обков и вградени седефени перлички! Прави ги специално скулптор ( :[ забравих му името) и са наистина уникални! Само по 2 чаши са от всеки вид и са много различни и нетипични за сватбени чаши!

Gery79:
Аз съм се спряла на няколко варианта и два от тях слагам тук.Първите имат много ситни камъчета сваровски където се съединява горната част със дръжката.Цените им в Интернет са около 40 $ което ми звучи като нормална цена на чаши във България.

Gery79:
и втората

aniiii8:
Gery79, тези вторите са страхотни. Аз харесвам ето тези ,но незнам как биха могли да се украсят

mileto_stoianova:
Arlina,радвам се,че ти харесват :).И ние с милото много си ги харесахме.Купени са от магазин в Габрово,но доколкото разбрах от момичето в магазина ги правят в Нови Пазар.Ако ти трябва повече инфо мога да питам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница