Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 23, 2024, 02:12:45

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 86   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!  (Прочетена 451267 пъти)
 
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 8604


·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·


Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 24, 2007, 15:46:25 »

Момичета помощ!Дайте рецепти за вкусно приготвена бяла риба! Girl_sing

Аз обичам риба във фолио на фурна, става бързо и е много вкусна!!! Взимаш рибата (изчистена) и я поставяш във фолио, намазваш я със зехтин, поръсваш с малко подправки, примерни копър и малко лимонов сок, завиваш я добре и я слагаш за 30-40 мин. в загрята фурна!!! Изважда се и пак се полива с пресен лимонов сок!!! Може да гарнираш с варени картофи с копър и чесън!!! Добър апетит!!! girl_in_love
Активен
tan4eto
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 502



« Отговор #121 -: януари 25, 2007, 11:52:55 »

Някои хора готвят така
http://vbox7.com/play:99c2578c
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1584



« Отговор #122 -: януари 25, 2007, 12:12:51 »

Някои хора готвят така
http://vbox7.com/play:99c2578c
пържени яйца ала програмист ROFL ROFL ROFL
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 25, 2007, 21:30:17 »

Момичета ето какво стана с моята риба:


* biala riba 002.jpg (51.3 KB, 448x336 - видяно 248 пъти.)

* biala riba 003.jpg (53.56 KB, 448x336 - видяно 267 пъти.)
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1584



« Отговор #124 -: януари 26, 2007, 10:35:22 »

Фиби,кажи как я приготви?Добре изглежда,особено сосчетоооо...
Активен
Юлия
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1848


сем. Николови


Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 26, 2007, 11:25:52 »

Bulechka_TS  снощи и аз се разписах със сготвено.  kezz Прочетох твоята рецепта за риба и реших да пробвам. Малко импровизирах и освен лимонов сок, зехтин и копър сложих и моркови на шайби, питерче(нарязано) и малко лютеничка. Нея я сложих към края. Получи се вълшебно. Нямам снимки просто защото милото и майка му бяха мноооооооооого гладни и не успях да снимам. Следващият път.  pardon
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: януари 26, 2007, 15:26:25 »

Сосчето е от домашен доматен сок,две глави лук,нарязан на едро,щипка захар,сол,черен пипер и това е  :girl_wink:Рибата е толстолоб и после се пече с фолио!
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Пол: Жена
Публикации: 1584



« Отговор #127 -: януари 26, 2007, 16:36:02 »

Сосчето е от домашен доматен сок,две глави лук,нарязан на едро,щипка захар,сол,черен пипер и това е  :girl_wink:Рибата е толстолоб и после се пече с фолио!
Може да я изпробвам някой път  Фиби,но без кромид-лук,не го ям.Иначе аз рибата със сос не я готвя поради това че ме е страх да не я разваля..и си карам на пържено-печена,но твойта определно изглежда добре. Bravo
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 8604


·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·


Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 26, 2007, 23:22:27 »

Bulechka_TS  снощи и аз се разписах със сготвено.  kezz Прочетох твоята рецепта за риба и реших да пробвам. Малко импровизирах и освен лимонов сок, зехтин и копър сложих и моркови на шайби, питерче(нарязано) и малко лютеничка. Нея я сложих към края. Получи се вълшебно. Нямам снимки просто защото милото и майка му бяха мноооооооооого гладни и не успях да снимам. Следващият път.  pardon

Е, значи им е харесала!!! good girl_wink

Хубаво е така: някой казва рецепта, дтруг я пробва и споделя!!! Bravo Това ми беше и идеята за тази тема!!! Curtsey
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881



« Отговор #129 -: февруари 02, 2007, 22:49:37 »

Момичета, споделете някоя рецепта за чушка бюрек- забелязах че някои казаха че им е специалитет...
Активен
silverarrow
Професор
****
Публикации: 476



« Отговор #130 -: февруари 02, 2007, 23:06:13 »

УУ, диди, даже мога да ти кажа с продукти от Щатите, обожавам чушки бюрек:

Купуваш ей тези чушчици
http://www.malincho.com/detail.asp?PRODUCT_ID=rp

и ей това сиренце
http://www.malincho.com/detail.asp?PRODUCT_ID=c4

Още продукти за 1 доза (буркан) - чинийка с брашно и 2 малки яйца, олио за пържене

Надробяваш сиренцето на ситно (но все пак да има бучици), чупиш яйцата и омешваш да стане да изглежда като сирене с малко яйце за цвят (а не яйца със сирене!) - трябва да е доста  гъсто!
Ако искаш можеш да си сложиш магданоз и чер пипер за подправки, но на мене ми харесва най-много без.

След това пълниш пиперките със сместа, не ги препълвай, да са somewhat плоски гледай и да не преливат. Овъргалваш ги в брашно, включая и отвора където е сиренето и ги хвърляш в нагорещеното олио (да пари като си слагаш раката  над тигана).
Като са готови (брашното се е превърнало на хрупкава коричка) ги вадиш и ги слагаш на чиния, където предварително си разстлала Bounty. Попива излишната мазнина много добре  good

Стават просто страхотни, оххххххх прияде ми се!

« Последна редакция: февруари 02, 2007, 23:08:38 от silverarrow » Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881



« Отговор #131 -: февруари 02, 2007, 23:50:50 »

Оххххх, и на мен ми се прияде. Thanks, silverarrow! smile
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
****
Пол: Жена
Публикации: 8604


·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·


Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: февруари 02, 2007, 23:54:28 »

Оххххх, и на мен ми се прияде. Thanks, silverarrow! smile

Ама, не само на теб, didibaby!!! CHEERS

silverarrow, благодаря за рецептата, ще я пробвам!!! kiss2
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: февруари 03, 2007, 21:09:26 »

Момичета, споделете някоя рецепта за чушка бюрек- забелязах че някои казаха че им е специалитет...
Първо незнам с какви чушки разполагате в САЩ,но ако може мариновани дебелички червени чушчици,най-добре.Аз лично ползвам изпечените,обелени и замразени през лятото бабини чушки,но ако нямате такива каквито намерите.
После вземам пбучка сирене и я нарязвам на плочици,които ще влязт в чушката.Сега идва най-важното панировката.Трябват ни 3 чинийки:
1.брашно
2.разбити яйца в зависимост от количеството на чушките
3.галета
Панират се в следната последователност:
1.чушките се овалват в брашното
2.после се оставят в яйцата да постоят./хубаво е яйцата добре да ги покриват,за да не се търкаля чушката в тях и да не се боде много с вилица/
3.после се овалват в галета
4.следва пак овалване в яйце
Пържат се с малко мазнина като се обръщат от двете страни,пак без да се дупчат.Панировката става хрупкава,а чушката и сиренцето се задушават в нея.
Повярвайте ми убийствени са.Милото е готов да готви една седмица всеки ден срещу една вечер чушки бюрек!
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881



« Отговор #134 -: февруари 05, 2007, 08:55:45 »

Момичета, споделете някоя рецепта за чушка бюрек- забелязах че някои казаха че им е специалитет...
Първо незнам с какви чушки разполагате в САЩ,но ако може мариновани дебелички червени чушчици,най-добре.Аз лично ползвам изпечените,обелени и замразени през лятото бабини чушки,но ако нямате такива каквито намерите.
После вземам пбучка сирене и я нарязвам на плочици,които ще влязт в чушката.Сега идва най-важното панировката.Трябват ни 3 чинийки:
1.брашно
2.разбити яйца в зависимост от количеството на чушките
3.галета
Панират се в следната последователност:
1.чушките се овалват в брашното
2.после се оставят в яйцата да постоят./хубаво е яйцата добре да ги покриват,за да не се търкаля чушката в тях и да не се боде много с вилица/
3.после се овалват в галета
4.следва пак овалване в яйце
Пържат се с малко мазнина като се обръщат от двете страни,пак без да се дупчат.Панировката става хрупкава,а чушката и сиренцето се задушават в нея.
Повярвайте ми убийствени са.Милото е готов да готви една седмица всеки ден срещу една вечер чушки бюрек!

Мерси, fiibi. И аз мисля сега да си правя чушки бюрек по-честичко с тези вкусни рецепти.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 86   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines