Здравей,
Гост
Вход:
Регистрация
Забравена парола
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 23, 2024, 02:12:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Регистрация
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
86
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ГОТВЕНЕТО!!! (Прочетена 451267 пъти)
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
Пол:
Публикации: 8604
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #120 -:
януари 24, 2007, 15:46:25 »
Цитат на: fiibi_bg в януари 24, 2007, 14:09:20
Момичета помощ!Дайте рецепти за вкусно приготвена бяла риба!
Аз обичам риба във фолио на фурна, става бързо и е много вкусна!!! Взимаш рибата (изчистена) и я поставяш във фолио, намазваш я със зехтин, поръсваш с малко подправки, примерни копър и малко лимонов сок, завиваш я добре и я слагаш за 30-40 мин. в загрята фурна!!! Изважда се и пак се полива с пресен лимонов сок!!! Може да гарнираш с варени картофи с копър и чесън!!! Добър апетит!!!
Активен
tan4eto
Сватбен ГУРУ
Пол:
Публикации: 502
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #121 -:
януари 25, 2007, 11:52:55 »
Някои хора готвят така
http://vbox7.com/play:99c2578c
Активен
vanis
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1584
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #122 -:
януари 25, 2007, 12:12:51 »
Цитат на: tan4eto в януари 25, 2007, 11:52:55
Някои хора готвят така
http://vbox7.com/play:99c2578c
пържени яйца ала програмист
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Пол:
Публикации: 6458
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #123 -:
януари 25, 2007, 21:30:17 »
Момичета ето какво стана с моята риба:
biala riba 002.jpg
(51.3 KB, 448x336 - видяно 248 пъти.)
biala riba 003.jpg
(53.56 KB, 448x336 - видяно 267 пъти.)
Активен
vanis
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1584
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #124 -:
януари 26, 2007, 10:35:22 »
Фиби,кажи как я приготви?Добре изглежда,особено сосчетоооо...
Активен
Юлия
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1848
сем. Николови
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #125 -:
януари 26, 2007, 11:25:52 »
Bulechka_TS снощи и аз се разписах със сготвено.
Прочетох твоята рецепта за риба и реших да пробвам. Малко импровизирах и освен лимонов сок, зехтин и копър сложих и моркови на шайби, питерче(нарязано) и малко лютеничка. Нея я сложих към края. Получи се вълшебно. Нямам снимки просто защото милото и майка му бяха мноооооооооого гладни и не успях да снимам. Следващият път.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Пол:
Публикации: 6458
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #126 -:
януари 26, 2007, 15:26:25 »
Сосчето е от домашен доматен сок,две глави лук,нарязан на едро,щипка захар,сол,черен пипер и това е :girl_wink:Рибата е толстолоб и после се пече с фолио!
Активен
vanis
Баш Майстор
Пол:
Публикации: 1584
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #127 -:
януари 26, 2007, 16:36:02 »
Цитат на: fiibi_bg в януари 26, 2007, 15:26:25
Сосчето е от домашен доматен сок,две глави лук,нарязан на едро,щипка захар,сол,черен пипер и това е :girl_wink:Рибата е толстолоб и после се пече с фолио!
Може да я изпробвам някой път Фиби,но без кромид-лук,не го ям.Иначе аз рибата със сос не я готвя поради това че ме е страх да не я разваля..и си карам на пържено-печена,но твойта определно изглежда добре.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
Пол:
Публикации: 8604
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Re: ГОТВЕНЕТО...
«
Отговор #128 -:
януари 26, 2007, 23:22:27 »
Цитат на: Iulia в януари 26, 2007, 11:25:52
Bulechka_TS снощи и аз се разписах със сготвено.
Прочетох твоята рецепта за риба и реших да пробвам. Малко импровизирах и освен лимонов сок, зехтин и копър сложих и моркови на шайби, питерче(нарязано) и малко лютеничка. Нея я сложих към края. Получи се вълшебно. Нямам снимки просто защото милото и майка му бяха мноооооооооого гладни и не успях да снимам. Следващият път.
Е, значи им е харесала!!!
Хубаво е така: някой казва рецепта, дтруг я пробва и споделя!!!
Това ми беше и идеята за тази тема!!!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
Re: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #129 -:
февруари 02, 2007, 22:49:37 »
Момичета, споделете някоя рецепта за чушка бюрек- забелязах че някои казаха че им е специалитет...
Активен
silverarrow
Професор
Публикации: 476
Re: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #130 -:
февруари 02, 2007, 23:06:13 »
УУ, диди, даже мога да ти кажа с продукти от Щатите, обожавам чушки бюрек:
Купуваш ей тези чушчици
http://www.malincho.com/detail.asp?PRODUCT_ID=rp
и ей това сиренце
http://www.malincho.com/detail.asp?PRODUCT_ID=c4
Още продукти за 1 доза (буркан) - чинийка с брашно и 2 малки яйца, олио за пържене
Надробяваш сиренцето на ситно (но все пак да има бучици), чупиш яйцата и омешваш да стане да изглежда като сирене с малко яйце за цвят (а не яйца със сирене!) - трябва да е доста гъсто!
Ако искаш можеш да си сложиш магданоз и чер пипер за подправки, но на мене ми харесва най-много без.
След това пълниш пиперките със сместа, не ги препълвай, да са somewhat плоски гледай и да не преливат. Овъргалваш ги в брашно, включая и отвора където е сиренето и ги хвърляш в нагорещеното олио (да пари като си слагаш раката над тигана).
Като са готови (брашното се е превърнало на хрупкава коричка) ги вадиш и ги слагаш на чиния, където предварително си разстлала Bounty. Попива излишната мазнина много добре
Стават просто страхотни, оххххххх прияде ми се!
«
Последна редакция: февруари 02, 2007, 23:08:38 от silverarrow
»
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
Re: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #131 -:
февруари 02, 2007, 23:50:50 »
Оххххх, и на мен ми се прияде. Thanks, silverarrow!
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
Пол:
Публикации: 8604
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
Re: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #132 -:
февруари 02, 2007, 23:54:28 »
Цитат на: didibaby в февруари 02, 2007, 23:50:50
Оххххх, и на мен ми се прияде. Thanks, silverarrow!
Ама, не само на теб, didibaby!!!
silverarrow, благодаря за рецептата, ще я пробвам!!!
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Пол:
Публикации: 6458
Re: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #133 -:
февруари 03, 2007, 21:09:26 »
Цитат на: didibaby в февруари 02, 2007, 22:49:37
Момичета, споделете някоя рецепта за чушка бюрек- забелязах че някои казаха че им е специалитет...
Първо незнам с какви чушки разполагате в САЩ,но ако може мариновани дебелички червени чушчици,най-добре.Аз лично ползвам изпечените,обелени и замразени през лятото бабини чушки,но ако нямате такива каквито намерите.
После вземам пбучка сирене и я нарязвам на плочици,които ще влязт в чушката.Сега идва най-важното панировката.Трябват ни 3 чинийки:
1.брашно
2.разбити яйца в зависимост от количеството на чушките
3.галета
Панират се в следната последователност:
1.чушките се овалват в брашното
2.после се оставят в яйцата да постоят./хубаво е яйцата добре да ги покриват,за да не се търкаля чушката в тях и да не се боде много с вилица/
3.после се овалват в галета
4.следва пак овалване в яйце
Пържат се с малко мазнина като се обръщат от двете страни,пак без да се дупчат.Панировката става хрупкава,а чушката и сиренцето се задушават в нея.
Повярвайте ми убийствени са.Милото е готов да готви една седмица всеки ден срещу една вечер чушки бюрек!
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
Re: ГОТВЕНЕТО!!!
«
Отговор #134 -:
февруари 05, 2007, 08:55:45 »
Цитат на: fiibi_bg в февруари 03, 2007, 21:09:26
Цитат на: didibaby в февруари 02, 2007, 22:49:37
Момичета, споделете някоя рецепта за чушка бюрек- забелязах че някои казаха че им е специалитет...
Първо незнам с какви чушки разполагате в САЩ,но ако може мариновани дебелички червени чушчици,най-добре.Аз лично ползвам изпечените,обелени и замразени през лятото бабини чушки,но ако нямате такива каквито намерите.
После вземам пбучка сирене и я нарязвам на плочици,които ще влязт в чушката.Сега идва най-важното панировката.Трябват ни 3 чинийки:
1.брашно
2.разбити яйца в зависимост от количеството на чушките
3.галета
Панират се в следната последователност:
1.чушките се овалват в брашното
2.после се оставят в яйцата да постоят./хубаво е яйцата добре да ги покриват,за да не се търкаля чушката в тях и да не се боде много с вилица/
3.после се овалват в галета
4.следва пак овалване в яйце
Пържат се с малко мазнина като се обръщат от двете страни,пак без да се дупчат.Панировката става хрупкава,а чушката и сиренцето се задушават в нея.
Повярвайте ми убийствени са.Милото е готов да готви една седмица всеки ден срещу една вечер чушки бюрек!
Мерси, fiibi. И аз мисля сега да си правя чушки бюрек по-честичко с тези вкусни рецепти.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
86
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
ГОТВЕНЕТО!!!
« назад
напред »
Отиди на:
Моля, избери:
-----------------------------
Svatbata.bg
-----------------------------
=> Инфо, помощ и въпроси
===> Правила на форума
-----------------------------
Приготовления за сватбения ден
-----------------------------
=> За нея
=> За него
=> Организация на сватбата
=> Всичко около сватбата
-----------------------------
След сватбата
-----------------------------
=> Сватбата на...
===> Меден месец
=> Свършената и несвършена работа
-----------------------------
Лафче
-----------------------------
=> Любовта и ... брака
=> Бебчета и майчинство
=> Домашен уют
=> Здраве и красота
=> Празници
=> Кафе или чай?
===> ГОРЕЩ СТОЛ
=> Форумски игри
-----------------------------
От Svatbata.bg
-----------------------------
=> "Сватбени емоции" V
===> Конкурс "Сватбени емоции" IV отминал
=> Албуми
Powered by SMF 1.1.16
|
SMF © 2011, Simple Machines