Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 10:34:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Има ли булки от Сливен?  (Прочетена 138660 пъти)

Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: март 31, 2008, 18:40:59 »

Alannah,а вие избрахте ли вече ресторант?
Активен
Dginger
Ентусиаст
**
Публикации: 108

« Отговор #181 -: март 31, 2008, 20:59:20 »

vilence , разбирам че си от варна, аз тази седмица ще ходя там, и да те питам за бутик "Емоция", ходила ли си там? В сайта им си харесах няколко роклички, ама незнам дали имат всички в наличност за пробване.
И аз нямам голям поглед над цените, нямаме нищо купено, само халки и покани, а като се замисля нямаме никакво време  angry
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: март 31, 2008, 21:26:03 »

Олеее, Виленцееее, наистина ли са такива цените Oh my ...?! Ами shok... здраве да е... пък карай.
Ами днес отидохме да видим Национала и честно, с ръка на сърцето- хареса ми градината дори в такъв вид преди лятото! Нещо такова ми се иска. Но.... ужасни са им градинските маси и столове angry! Нямаше я управителката да разговаряме с нея, но един сервитьор ни каза, че това е обзавеждането на градината и едва ли ще го сменят. Надявах се, че само защото не е лято са изнесли тези bad мебели. Масите са едни гадни метални и много стари, покрити с по една дебела дамаска. Столовете са едни ужасно очукани и изпаднали. Нямате представа за какъв контраст става дума с обзавеждането, което се вижда от стъклената фасада в салона girl_impossible! Момчето ни въведе в някаква Зала Максима, която приличаше на катакомба. Излъчването й беше shok... много гадно. Особено както беше пуста и в сумрак през деня shok, в сутерена. Но градината много ми хареса good. Аз утре ще пътувам за Сф и ще продължа с огледите след като се върна. Засега това е единственото заведение, което погледнах.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: март 31, 2008, 21:29:51 »

Верно,че теб времето повече те притиска,нали май ви беше сватбата.Ами да ти кажа честно и аз го гледах този бутик в интернет,обаче се оказа,че няколко фирми предлагат еднакви модели,защото ги видях в още 2 магазина.Ами съветвам те да посети- тоя бутик www.wedboutique.com.Една приятелка си беше купила рокля за сватбата от там и нещо евтино ми се струва,че беше.Иначе аз съм си харесала рокля от същия сайт и много се учудих като бях в Сливен я видях в един каталог в магазина под хотел Сливен.И нарочно питах колко пари струва долу-горе и бях доста учудена като ми казаха 300-350 лева-доста малко ми се видя.Аз мислих  да се побера до 500 и ако действително е така,мисля че ще успея.И все пак незнам дали тук няма да са по-надути цените,отколкото в Сливен.Иначе има един страшен магазин,обаче там си е доста скъпарско-магазина на La Sposa.Страшни модели има там и щях да им пиша мейл да питам дали предлагат под наем,ама още не съм се наканила.Струва си,ако цените не са чак толкова големи за под наем.Убедена съм,че с подобна рокля всяка булка би се почувствала като принцеса.Иначе миналата зима друга моя приятелка си купува рокля от тук,но не мога да ти кажа кой точно магазин и каза,че към 500 лева и е струвала.Наистина нямам никаква реална представа,защото все още не съм ходила по магазини,все ми се струва,че ми е още раничко,ама смятам след абитуриентските балове да се поразтърся.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #184 -: март 31, 2008, 21:51:59 »

Alannah , еми то на масите ще има покивки и няма да се виждат,и ако облечеш столчетата, мисля че няма да е чак толкова плачевно

vilence  аз в сливен само веднъж ходих по магазините, и то беше м. януари като си запазихме дата в ритуалната,и ми се сториха ужасни, толкова малки а толкова натруфени, чак не ми стигаше въздух в тях, а този под хотела продавачката беше супер намръщена и никакво внимание не ни обърна, чак се чувствах виновна че съм в магазина nea и от тогава не съм и мислила да ходя в сливен по магазините, а даже в началото мислех и да си наема рокля...иначе 300,350 лв за рокля си е супер

Активен
ollq
Любопитен
*
Публикации: 31

« Отговор #185 -: април 02, 2008, 00:14:04 »

леле момичета, сигурно съм куковица  yahoo имам 3 месеца до сватбата , а роклята вече я купих. Само дано не надебеля  girl_impossible Взех я от Сливен и то само за 360лв. Сега обаче виждам зор с аксесоарите  angry Цвят екрю и прасковено е роклята и нещо трудно ги съчетавам и се чудя какви обувки да взема и какво колие да си измисля .  Помагайте  shok
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: април 02, 2008, 11:08:07 »

Оля, и аз моята рокля я купих около 3 месеца преди сватбата, но при мен се получи обратното - отслабнах, но бюстието ми беше с връвки и нямах проблеми, а полата ми беше станала малко по-широка в кръста, въпреки, че я бяха направили доста пристегната. Роклята ми беше екрю и си взех златисти обувки (сандалети). В твоя случай с прасковеното не виждам друга комбинация освен златистото. В момента има едно златисто пуснато по магазините, което на теб ще ти свърши добра работа. Ти обувки ли искаш или сандалети. Една приятелка има магазин за обувки и при нея има много хубави обувки в това златисто (не е жълто ами малко по към бежовото), което ти казвам и което мисля, че наистина ще ти подхожда. Отиди в нейния магазин - "Франки" - срещу Виенска. А колието - може да си вземеш перли. Моето беше от прасковени перли. Със сигурност ще си намериш подходящия цвят. И обеци имах същите.
Успех и да пишеш какво си направила.
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: април 02, 2008, 17:24:27 »

Някой може ли да ми каже агенции, занимащаи се с украса, незнам дали са изцяло сватбени или не.Дадоха ми телефона на Радост Мъглова или Маглова,незнам,написаха ми го с латински букви.За Басанова вече знам,помагайте с други.Искам да имам някакъв списък под ръка и да знам като отидем в Сливен да ги обиколя и да видя какво предлагат.
Активен
Dginger
Ентусиаст
**

« Отговор #188 -: април 02, 2008, 19:46:02 »

Тази Басанова да не е до битовия?! За там ми казаха(до битовия) че работела много добре жената, ама като чуела повода и надувала двойно  цените Oh my ...
ПРедложиха ми някаква жена която работела на пазара, в тунелчето с цветята,  имала голям талант и фантазия, и на прилични цени. Мисля следващият път като ходя към Сливен, да мина да я видя. Само да не се обърка нещо , че повечето пъти като ходя към Сливен все ми се объркват плановете cray
Че така, инфо ще мога да ти дам след седмичка, или две, даже ако сме по едно и също време в Сливен ако искаш, може да ги обиколим заедно агенциите за украса.

« Последна редакция: април 02, 2008, 19:49:30 от Dginger » Активен
ollq
Любопитен
*

« Отговор #189 -: април 02, 2008, 20:41:08 »

mimeto_ преди седмица минах покрай магазина, тъкмо ги бяха получили тези обувки, наистина са страхотни , но са затворени. Искам сандалки. А относно роклята , по нея има и сребърни листенца, а цвета е екрю и затова още се чудя дали да я съчетавам със златисто или със сребърно. Мисля колието да го съчетая с обувките.Сребристо колие с бели камъни и сандалките да са сребристи със същите камъни. Дали ще си ходи  angry Не че ще ми се виждат много обувките, ама все пак да му мяза.  sad Ще взема да си купя няколко чифта и ще ги мисля в деня на сватбата  yahoo
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: април 02, 2008, 20:53:09 »

Dginger,а ти идва ли във Варна,нали щеше да идваш тая седмица да търсиш рокля?Че да се поинформирам къде какво има. blum
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: април 02, 2008, 20:57:21 »

ollq,добро решение си взел-по-добре два чифта и да избираш,отколкото в деня да се тюхчаш,че не ти харесва как стои.Аз пък още нищо нямам купено,е ако се смята само една чаша за църквата,обаче се влюбих в едни обувки още преди 2 месеца като ходихме към Сливен.Обаче тогава бях яко болна и не станах от леглото,обаче тоя път атакувах магазина-намира се от страната на ресторант Печ като тръгнеш нагоре по главната(ама и аз едно обяснение дадох направо,ама не мога по-ясно,все пак не ми е роден град).Аз харесах черните,ама компромисния вариант беше бели-поне уж да са за повода.
Активен
daniela_sl
Ентусиаст
**
Публикации: 95

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: април 03, 2008, 07:45:38 »

Здравейте момичета!Нй-накрая се престраших и аз да пиша.Моята сватба е на 14.06.  и ще бъде в националал.За оператор съм ангажирала Огнян Темелков.Някой знае ли нещо за него.Благодаря Ви предварително!
Активен
mimiiordanova
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: април 03, 2008, 11:57:47 »

Оля, така като незнаем точно каква е роклята не можем да ти помогнем за цвета на обувките. Но щом има сребристо можеш и сребърни да вземеш. И не си мисли, че няма да се виждат. Моята рокля доста я повдигах, за да танцувам, защото когато бях на хорото я настъпвах. Така, че всички гости ми видяха обувките. И според мен не е нужно да си взимаш два чифта обувки. Ако искаш да съчетаваш обувките с колието, трябва и две колиета да купуваш. Но в крайна сметка избора си е твой и ти ще решиш какво да правиш.
А иначе в този магазин ще имат и сандалети такъв цвят, но това ще стане след около месец, защото ще са нови модели, а магазина е нов и няма миналогодишни модели, за да изкара.
                      girl_wink  Успех
Активен
ollq
Любопитен
*

« Отговор #194 -: април 03, 2008, 21:25:48 »

mimeto_   smile мерси за инфото, наистина ще изчакам, рано е още и не е така заредено със сандалки  smile
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: